sâmbătă, 25 mai 2013

Descoperire - Sufletul = 20 Wati

Asta ne spune cercetatorul Robert Lanza care a demonstrat stiintific ca dupa moartea trupului ramane ceva "energie informationala". Energia informationala ramasa ar avea 20 de wati, scrie http://www.robertlanza.com.
Robert Lanza este cercetator la Advanced Cell Technology. Dupa studii indelungate, facute prin intermediul fizicii cuantice, a ajuns la concluzia ca moartea nu exista. Lanza mai este si un adept al teoriei multiuniversului, fiind convins ca exista un numar infinit de universuri care exista simultan si care cuprind toate variantele unui eveniment.
Conform acestui cercetator, dupa moartea trupului cei 20 de wati de energie informationala trec intr-un univers paralel. Astfel se demonstreaza ca nimic nu se pierde, totul se transforma.
Stiinta a luat-o pe un alt drum in comparatie cu religia. Un drum mai "flexibil" (dar impiedicat de multe ori de cercul cercetatorilor "instruiti de Oculta Mondiala) si care pare sa se apropie mai mult de adevar decat religia, care s-a poticnit in aceleasi tipare absurde de aproape 2000 de ani.
Desi imbucuratoare, aceasta descoperire nu face decat sa confirme (partial) teoria Campurilor Unificate ale marelui fizician Nassim Haramein.

sursa: http://www.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu