vineri, 10 mai 2013

Michael Jackson incerca sa intre in legatura cu lumea de dincolo

Aceasta declaratie apartine fostului consilier spiritual a lui Michael Jackson, Deepak Chopra. Potrivit lui Chopra, Michael Jackson era fascinat de moarte si dorea sa poata "calatori pana la granita de dincolo si inapoi".
Pentru a reusi asta megastarul folosea deseori Propofol, un anestezic foarte puternic, scrie The Sun. "Incerca sa intre astfel in legatura cu lumea de dincolo", ne spune Deepak Chopra. Investigand corpul neinsufletit al lui Michael Jackson expertii au gasit o cantitate foarte mare de Propofol, in interiorul organismului, substanta care de obicei este folosita la operatii.
Deepak Chopra este de profesie medic, dar este cunoscut ca fiind un vindecator holist (medicina alternativa) si un om spiritual ce a scris mai multe carti si a tinut mai multe prelegeri despre credinta si Constiinta Extinsa. Medicul de origine indiana a fost consilierul spiritual al lui Michael Jackson timp de mai multi ani.
Chopra este si un luptator impotriva medicamentelor conventionale, el recomandand ca metode de vindecare meditatia, yoga si medicina Ayurvedica.
Nu este o noutate faptul ca Michael Jackson folosea acest anestezic pentru a interactiona cu lumea de dincolo (daca doriti sa va lamuriti cam la ce tanjea Michael intrati pe http://fymaaa.blogspot.ro/2013/05/fenomenul-de-faza-de-la-ozn-uri-la.html ). Multe dintre starurile actuale folosesc diferite medicamente si plante cu efect psihedelic pentru a penetra alte stari de constiinta.

sursa: http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu