vineri, 31 mai 2013

Monopol pe moarte

Este un titlu dur, dar care ne spune un adevar crud. Se vrea monopol pe moarte. O grupare de indivizi indoielnici cu pricepere milenara in arta manipularii si a banilor neimpozitati vor totul. Nu se mai multumesc cu pomenile, cu banii neimpozitati, cu banii proveniti de la stat, cu banii castigat de pe urma osemintelor si mumiilor sfinte, acum vor sa taxeze si moartea.
Biserica Ortodoxa Romana, caci despre ea este vorba, are in plan sa managerieze toate locurile de mormant si sa elimine initiativa privata. Astfel Biserica priveste cu capul sus spre viitor. Pentru ca in viitor oamenii care vor dori loc de veci vor apela la Biserica (care va avea grija sa scumpeasca permanent locurile de veci) pentru ca mai apoi sa apeleze la serviciile unui preot agreat care ii va recomanda, desigur, si serviciul de pompe funebre infiintat de catre, cine credeti, BOR.
In acest fel Biserica va elimina total initiativa privata si din domeniul pompelor funebre. Acest lucru va fi in beneficiul enoriasilor care se vor asigura ca lesul lor va fi numai pe maini sfinte... avand astfel locul asigurat in RAI.
Primul monopol impus de BOR au fost icoanele. Enoriasii au fost rugati sa se roage doar la icoane produse in atelierele Bisericii. Mai apoi nici lumanire "pagane" nu au mai fost acceptate. Enoriasii nu mai pot aprinde lumanari care nu au trecut prin maini sfintite.
Acum, Sfintul Sinod Ortodox a infiintat Departamentul Cimitirilor. Cu ajutorul acestui departament nou creat Biserica se va putea lupta pentru a aduce locurile de veci in mainile preafericitului. Pai astfel cum vom mai putea fi preafericiti in Ceruri?
Preotul Bogdan Ivanov, purtator de cuvant al Mitropoliei Clujului a declarat: "Sigur, nu putem sa negam ca intr-adevar sunt si o sursa de venit pentru parohie. Exista bineinteles o taxa de concesiune care se plateste o data la rezervarea locului de veci".
Pentru ca treburile sa mearga in zona lor de confort sfintii preoti ortodoxi incep in a-si manipula enoriasii printr-o serie de amenintari crude la adresa celor care vor avea dorinta de a se ingropa in cimitire private. Conform clerului biserices cei care se vor ingropa in cimitire private nu vor avea liniste in veci. Deci daca vreti ca sa aveti liniste in cavou sprijiniti initiativa bisericeasca.

2 comentarii:

  1. Pai or platesti la dracu ori la tatsu tot aia-i ,de ce sa platesti pt a pune osemintele la locul unde se cuvine ?Noi populatia acestui pamant suntem chiar foarte prosti ca i-am lasat si aici vorbesc inclusiv despre stat sa ne ia taxe si pt locul de veci .Cat despre biserica astia au un singur dumnezeu banul si astfel te face sa te gandesti ca Iahve al lor pe care -l proslavesc nu exista caci daca ar fi adevarat iadul ,raiul apai dragilor mai ales fetele alese ale bisericii ar fi capete de lista in ocuparea locurilor in iad .Noroc ca adevaratul Creator nu are nevoie de bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desfiintati biserica ! Batman sa treaca la lopata ! Mari mincatori de kkt !

    RăspundețiȘtergere