joi, 30 mai 2013

Pamantul va fi supus in perioada asta unui bombardament puternic de catre Soare

In perioada asta Pamantul va fi bombardat puternic de catre Soarele nostru drag. Pe suprafata Soarelui vor avea loc furtuni magnetice foarte puternice care vor arunca "flacari" magnetice catre Pamant. Astfel Pamantul ar putea suferi grav de pe urma acestui fapt.
Acest refren l-am auzit in toata perioada cuprinsa intre anii 2009 si 2013 la TV, radio si am vazut pe site-urile de internet. Este adevarat ca Soarele nostru este "neastamparat" in perioada asta si ca probabil ne-ar putea face si anumite probleme, dar de ce exageram in halul asta?
Toate stirile pe care mass media ni le baga in cap au rolul de a crea panica. Panica care ne-ar inocula ganduri negative, usurand parca rolul radiatiilor in misiunea lor de sitrugere. Nimic nu e mai rau decat titlurile negative si cu rol de panica.
Soarele nu ne va face rau daca noi nu vom fi de acord cu asta. Astrul nostru drag se afla la perioada sa de "gratie". Astfel acesta ne daruieste energie din plin. Depinde de noi cum o vom primi sau gestiona. Daca o vom vedea ca pe ceva negativ atunci probabil ca asa va fi. Daca o vom vedea ca pe ceva benefic... energia rezultata de pe urma exploziilor solare nu va avea decat efecte benefice asupra noastra. Totul depinde de noi, asa ca nu va lasati influentati de stirile negative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu