joi, 2 mai 2013

Un astronaut american a facut o declaratie uluitoare despre extraterestri... apoi a murit in conditii suspecte

Brian O'Leary a fost unul dintre cei mai importanti astronauti pe care SUA i-a avut. A terminat Facultatea de Fizica in 1961 si a obtinut doctoratul in astronomie la Universitatea Berkeley din California in 1967. Brian a fost selectat de catre NASA in anul 1967, imediat dupa ce a obtinut doctoratul in astronomie.
A fost memebru al Asociatiei Americane pentru Avansarea Stiintei si a fost team leader la mai multe proiecte ale NASA. Brian O'Leary a predat fizica la Universitatea din Princeton , potrivit http://www.latest-ufos.com
Astronautul american s-a nascut pe 27 ianuarie 1940 si a murit in conditii suspecte pe 28 iulie 2011. Spun ca a murit in conditii suspecte din cauza faptului ca inaintea mortii sale, acesta a dat o declaratie surprinzatoare si extrem de credibila avand in vedere pozitia acestui mare om.
Brian O'Leary a dat un interviu in care subiectul principal a fost fenomenul OZN. Atronautul a declarat ca extraterestrii sunt foarte diferiti de oameni si calatoresc cu ajutorul farfuriilor zburatoare. Conform lui Brian extraterestrii pot manipula timpul si spatiul folosind sisteme de propulsie total diferite de cele folosite de NASA.
Acesta mai sustine ca extraterestrii ne viziteaza din cele mai vechi timpuri.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu