luni, 10 iunie 2013

Alien Disclosure Group - Exista o baza extraterestra in Antarctica si un OZN prabusit in gheata

Alien Disclosure Group (ADG) reprezinta un grup de internauti care si-au unit interesele si finantele in scopul descoperirii formelor de viata inteligenta atat pe Pamant, cat si in apropierea lui. Cercetand continentul Antarctica, cu ajutorul satelitului Google Earth, acestia au facut o descoperire uluitoare.
Stephen Hannard, unul dintre cei mai activi membri ai ADG, a declarat: "Foarte interesante si intrigante imagini de la Google Earth, care par a arata doua posibile intrari catre o baza extraterestra sau cel putin o intrare catre ceva necunoscut... De asemenea vedem  si un obiect urias, sub forma de farfurie, care este ingropat in gheata. Daca ar exista baze extraterestre in Antarctica, ele ar intra pe acolo".
Conform declaratiilor lui Stephen Hannard una din gauri ar avea circa 30 de metri inaltime si 90 de metri lungime, suficient pentru ca acolo sa patrunda nave spatiale.
Mai mult ca sigur acesti internauti au descoperit vreo veche baza nazista, abandonata cu timpul si nu vreo baza extraterestra (nazistii au detinut mai multe baze secrete in interiorul continentului antarctic si probabil acolo au testat OZN-urile pe care acestia le-au fabricat). Daca ar exista vreo baza extraterestra pe Pamant aceasta ar fi extraordinar de bine ascunsa sau daca ar fi abandonata, autoritatile ar fi ajuns la ea in cel mai scurt timp si locul ar fi fost curatat.
Dar e laudabil efortul acestor internauti. Cu timpul acest grup isi va dovedi valoarea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu