joi, 6 iunie 2013

Arhivele secrete OZN ale Marii Britanii deconspirate

A doughnut-shaped phenomenon was photographed by a retired RAF officer and sent to his old bosses tasked with investigating UFOs. Below: A sketch of of a UFO in Scotland. Pictures: National Archives/PA WireIn ultimii ani asistam la un sir indelungat de deconspirari la care s-au pretat mai toate tarile importante ale lumii. Olanda, Franta, Noua Zeelanda, Belgia, Spania, Australia si lista continua cu multe tari extrem de importante.
Intre timp a venit si randul Marii Britanii sa isi dezvaluie o mica parte din arhiva OZN de care dispune. Din arhivele secrete au fost depistate mii de documente, care descriu intalniri secrete raportate si dezvaluie modul in care fenomenul a fost discutat la cel mai inalt nivel de catre guvern si de catre serviciile de securitate la nivel mondial. O parte a inregistrarilor clasificate ne arata ca, in ianuarie 1979, in Camera Lorzilor s-a dezbatut subiectul OZN. Aceasta a fost singura dezbatere completa ce a avut loc pe seama acestui subiect.
Unul dintre fisierele care au fost desecretizate ne dezvaluie prezenta a 15 aeronave neindentificate, care au fost detectate de radar in apropierea Marii Britanii, intre ianuarie si iulie 2001.
Un alt fisier ne dezvaluie o rapire extraterestra raportata in Barnes, din sud-vestul Londrei. Persoana respectiva lipsind o perioada destul de mare de acasa.
Arhiva britanica ne mai dezvaluie o ancheta derulata pe data de 16 aprilie 1978, dupa ce Fortele Aeriene Britanice au fost "bombardate" pur si simplu de apeluri despre OZN-uri ce "patrulau" deasupra intregului teritoriu al Marii Britanii.
In arhivele britanice mai sunt prezente declaratii ce raporteaza "o nava solida in forma de bomboana mentolata", "un inel", "o meduza" sau "un titirez argintiu".
O declaratie ciudata apartine unei femei care sustinea ca s-a intalnit, pe data de 20 noiembrie 1989, cu un extraterestru ce vorbea cu un accent scandinav. Aceasta intalnire s-a petrecut in timp ce isi plimba cainele.
In afara de cateva dezvaluiri "fabricate" de mintea unor oameni visatori multe dintre fisierele prezentate reprezinta un mare interes fata de fenomenul OZN.
Ceea ce se intampla in prezent cu aceste desconspirari reprezinta de fapt pregatirea pentru ceva ce va veni cat de curand. Dar ce va veni?Un comentariu:

  1. http://roaim.eu5.org/?a=articles&p=828...sa nu fie asta motivul desconspirarii

    RăspundețiȘtergere