marți, 4 iunie 2013

Bazele extraterestre de pe Luna - mit sau realitate

Luna a starnit tot timpul un mare interes in randul oamenilor de pe tot Globul. Prezenta tot timpul pe cer Luna  ne arata doar o fata, cealalta fata fiind permanent ascunsa. Asta din cauza faptului ca Luna nu se invarte in jurul axei sale.
Partea Lunii pe care o vedem a fost tot timpul in atentia noastra, fiind extrem de cercetata de catre telescoapele si satelitii, cei mai avansati, pe care omenirea ii detine. Cealalta parte a Lunii este total lipsita de vizibilitate si ne-a starnit si mai mult curiozitatea.
Odata cu trecerea timpului omenirea a progresat in cunoastere, dar si tehnologic asa ca pana la urma am avut "tupeul" de a atinge cu propriile noastre picioare singurul satelit natural al planetei noastre. Desi aselenizarea americanilor prezentata in toata mass-media a fost o inselatorie omul a calcat la sigur scoarta selenara.
Cel mai sigur nemtii au fost printre primii care s-au "urcat" pe satelitul nostru drag, asta si datorita faimoaselor OZN-uri pe care acestia le-au construit in secret.
Faptul ca americanii ne-au mintit in legatura cu aselenizarea lor ne face si mai curiosi in ceea ce priveste Luna, dar mai ales in ceea ce priveste partea sa intunecata. Conform mai multor declaratii ale unor oameni de vaza, o rasa de extraterestri ar dispune de mai multe baze plasate pe Luna, mai ales in partea sa intunecata.
De ce in zona intunecata... pentru ca tot ce ar fi construit acolo ar fi fost ferit de ochii curiosi ai omului. Dar totusi care ar putea fi adevarul? Suntem mintiti constant de catre asa-zisii oameni de vaza ai planetei (fosti astronauti, cadre militare, politicieni) si totul este doar o conspiratie de doi lei sau chiar extraterestrii si-au gasit loc bun acolo?
Daca privim cu atentie in istoria noastra cea adevarata vom vedea ca acum multi ani in urma a existat o civilizatie extrem de avansata pe Pamant care a in timp a disparut. Fiind mai avansati decat suntem noi acum acestia sigur aveau capacitatea de a atinge Luna. Daca au atins Luna mai mult ca sigur si-au construit si baze acolo.
Dezastrul planetar care a facut ca civilizatia dezvoltata de pe Pamant sa dispara probabil nu s-a repetat si pe Luna. Asa ca sunt toate sansele ca acea civilizatie sa fi continuat pe Luna supervizand in acelasi timp si ce a mai ramas pe Pamant sau chiar sa fie niste conducatori ascunsi.
Astea sunt doar presupunerile mele, bineinteles, dar in conditiile date au toate sansele sa fie adevarate. Nikolas Tesla a reusit sa intercepteze mesaje extraterestre ce veneau de pe Luna si care aveu rolul de "ordine" la adresa unor conducatori de pe Pamant. Atunci de ce sa ne mai miram ca NASA ne minte prezentandu-ne niste false aselenizari. Ganditi-va ca NASA nu ar fi putut sa isi deconspire adevaratii "sefi".
Nikolas Tesla, Albert Einstein si multi alti oameni de stiinta au banuit ca cei pe care noi ii numim extraterestri ar putea fi de fapt "primii oameni" sau "oamenii vechi" care au cucerit Pamantul acum multe milioane de ani in urma si care ne-au tinut tot timpul sub control.
Banuiesc ca nu toate OZN-urile sunt ale lor, unele ar apartine unor alte rase extraterestre care ar face vizite in scopuri pur stiintifice, dar majoritatea cazurilor OZN le apartin. Ipoteza asta nu face decat sa clarifice povestile cu zei din vechime si sa lumineze si mai mult interactiunea dintre cele doua specii, omul si asa-zisii extraterestri, pe care acestia au avut-o de-a lungul istoriei.
"Oamenii vechi" s-au considerat stapanii nostri asa ca si-au permis sa ne controleze tot timpul istoriei noastre si astfel sa construiasca religii si institutii care sa tina sub control avantul curios al omului. Ca sa nu mai vorbim de desele rapiri umane si ororile la care bietele victime sunt supuse numai in scopuri stiintifice.
Cercetand relatarile unor victime ale unor rapiri extraterestre nu am putut sa trec cu vederea o fraza pe care o victima a spus-o. Fiind sub oroarea unui experiment medical foarte dureros victima a intrebat entitatea extraterestra ce sa ocupa de ea: cu ce drept imi face-ti mie toate acestea?... iar entitatea a raspuns... cu toate drepturile.
Din asta rezulta ca cei care ne conduc cred ca au toate drepturile de a face ce vor cu noi. Trebuie ca noi sa le aratam ca se inseala.

6 comentarii:

 1. cum crezi tu ca am putea noi sa le spunem ca se inseala?... ai vreo idee?

  RăspundețiȘtergere
 2. am o idee... sa incepem sa ne controlam noi realitatea. Toate institutiile si religiile au fost facute sa decida ele pentru noi, cred ca este momentul sa decidem noi pentru prezentul si viitorul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru asta au fost create atat de multe bloguri gen DIO Line sau Iesirea din Matrix, pentru a da idei oamenilor sa se elibereze din "jugul" matrixului care deocamdata ne conditioneaza viata. Iar asta nu se poate face decat printr-o dezvoltare personala de durata care se face printr-un control asiduu a gandurilor, sentimentelor si al viselor noastre... astfel vom putea sa ne controlam propria noastra realitate si sa fim cu adevarat liberi.

  RăspundețiȘtergere
 4. dio line, imi plac postarile tale si tin sa te anunt ca le urmaresc de ceva vreme... mult succes mai departe

  RăspundețiȘtergere
 5. A fi liber trebuie sa iesi din sistem.a gandi liber nu cred ca place la nimeni pt ca minciuna e mult mai credibila.sper ca extraterestrii sau vechii oameni sa nu se corupa pt o femeie sau um pahar de apa de pe pamant in schimbul tehnologiei lor second-hand pt pamant......

  RăspundețiȘtergere