sâmbătă, 29 iunie 2013

Creierul cristic

Cunoasterea este doar aceea pe care ti-o dezvaluie inima ta.Pe parcursul a cinci ani, un grup de 17 cercetatori si profesori neurocardiologi, psihocardiologi si cerebrocardiologi de la diverse institute de cercetari si universitati internationale, impreuna cu clarvazatori cuantici de renume mondial, reuniti in cadrul Institutului de Cerebrocardiologie din Lhasa au intreprins un studiu amplu pe 400 de voluntari selectionati dintre calugari budisti tibetani, calugari ortodocsi isihasti si spiritualisti si ezoteristi specializati in tehnica gandirii cu inima.Creierul inimii


Ei au pornit acest studiu de la descoperirea epocala a doctorului neurocardiolog J. Andrew Armour de la Institutul HeartMath (Boulder Creek, California) care, in 1991 a ajuns la concluzia ca inima are un sistem nervos propriu si contine neurotransmitatori, o retea de 40.000 de neuroni si anumite tipuri de proteine asemanatoare celor existente in creierul constient. Vezi si http://www.heartmath.org/research/research-science-of-the-heart.html si http://dan-ioanitescu.blogspot.ro/2013/06/creierul-inimii.html
El a denumit acest sistem nervos pe buna dreptate creierul inimii, desi marea majoritate a oamenilor de stiinta din lumea medicala nu au fost de acord cu aceasta denumire, intrucat, daca creierul omului care are 1300-1400 de grame si 86 de miliarde (86.000.000.000) de neuroni iar creierul unui sobolan care are doar 2 grame si detine nici mai mult nici mai putin de o suta de milioane (100.000.000) de neuroni, cum ar putea ca un conglomerat ganglionar de 40.000 de neuroni sa fie numit creier si sa mai aiba si capacitatea de a fi sediul constiintei asa cum sustineau spiritualistii, budistii si isihastii? Ba inca omul, pe baza proceselor cognitive aferente creierului inimii sa mai aiba si acces la Constiinta Universala (sau la Duhul Sfant - parte a Sfintei Treimi -, in acceptiunea isihastilor) si sa se mai si unifice cu ea (El)...!?
Faptul ca, multi ani mai tarziu a fost posibil ca dr. Suzana Herculano-Houzel, o cercetatoare braziliana sa numere 86 de miliarde de neuroni, spulberand astfel paradigma celor 100 de miliarde de neuroni cum se credea pana atunci ca ar detine creierul uman, adica cu mai putin de 14 miliarde decat se credea, vezi: http://www.scientia.ro/blogul-scientiaro/3162-cai-neuroni-are-creierul-uman.html; i-a determinat pe cercetologi sa verifice numarul 40.000 de neuroni avansat de neurocardiologul J. Andrew Armour, pe care i-ar contine creierul inimii. Iar aceasta verificare a avut loc deoarece la data estimarii numarului de neuroni ai inimii, metoda dupa care ei puteau fi estimati in mod corect inca nu aparuse. Nu mica le-a fost mirarea cerebrocardiologilor atunci cand au constatat ca sunt exact 40.000 de neuroni, niciunul mai putin, si ca denumirea de “creierul inimii” nu este catusi de putin o metafora asa cum o percepeau scepticii, ci, este purul adevar.Creierul cuantic, budic sau cristic?Şi iata de ce: utilizand electronoholografia, o nanotehnica de ultima generatie, derivata din electronografie - tehnica ceva mai veche bazata la randul ei pe efectul Kirlian, vezi http://www.medicina-alternativa.ro/index.php?p=electronografia - cercetatorii au pus in evidenta un creier compus din trei emisfere, localizat in dreptul inimii si situat in corpul budic. Creierul holografic astfel detectat, de o marime neasteptata, format din ganglioni cuantici trece cu mult peste limitele corpului budic, inglobandu-l practic pe acesta si nu poate fi vazut cu ochii fizici. Cercetologii au oscilat intre a-l denumi creier cuantic asa cum s-au pronuntat deindata fizicienii cuantici, cerebrocardiologii, neorocardiologii si psihofiziologii, creier budic, cum au solicitat calugarii budisti tibetani si spiritualistii atei, si creier cristic, cum au dorit sa-l denumeasca calugarii isihasti si spiritualistii mistici. Pana la urma insa, in literatura de specialitate s-a impus termenul stiintific de creier cuantic, chiar
daca in spiritualitate il intalnim frecvent si cu denumirea de creier cristic.
Cercetatorii cerebrocardiaci au mai constatat un lucru surprinzator si anume acela ca cele doua tipuri de cuante, respectiv cardionii si psihonii (vezi http://buriculpamantului.blogspot.ro/2012/12/particula-lui-satan.html) pe baza carora functioneaza creierul intracranian precum si cel al inimii, identificat de neurocardiologul J. Andrew Armour, vibrand din momentul nasterii individului la unison au generat in creierul cuantic un nou tip de cuante, si anume cardiopsihonii, un “hibrid” cuantic specific numai omului.CardiopsihoniiPotrivit BBC-Medical, descoperirea noilor cuante, a fost certificata dupa lungi dezbateri si de catre alti fizicienii subatomici cuantici de renume international. Cardiopsihonii, au confirmat ei, constituie “materia prima” din care este plamadita la randul ei constiinta. Clarvazatorii cuantici, impartiti in trei echipe si utilizand tehnica numararii fractalice din mie in mie, au reusit sa numere in cele trei emisfere ale creierului nu mai putin de 174 de miliarde de cardiopsihoni (aproape dublu fata de numarul de neuroni ai creierului intracranian).
Cercetatorii cerebrocardiologi impreuna cu fizicienii cuantici au descoperit ca aceste particule subatomice numite cardiopsihoni vibreaza doar pe doua tipuri de lungimi de unda, si anume:


- a) pe propria lor lungime de unda, acordata ritmului batailor inimii si frecventei Shumann, generand un camp de iubire cerebro-cardiac identificat in prima analiza cu campul enisic si mai apoi cu constiinta individuala, camp circumsferic ale carui unde se intind de la 4 m pana la 400 de km. Peste aceasta lungime de unda a campului, constiinta individuala se “ajuta” de Constiinta Universala. Masurate in unde Hertziene s-a constat ca cele doua creiere ale omului, creierul intracranian si creierul cuantic, rezoneaza permanent, ele generand binecunoscutele stari de constiinta modificata Alpha, Theta si Delta, care variaza de la 2 Hz (Delta) pana la 30 de Hz (Alpha). În aceste stari de constiinta modificata apar si se manifesta pregnant cea mai mare parte a capacitatilor asa zis paranormale.


- b) pe lungimea de unda a campului de iubire cosmic, specific Constiintei Universale, dupa cum ii spun budistii si spiritualistii atei, sau altfel spus a Duhului Sfant, dupa cum o mai numesc isihastii si spiritualistii religiosi. Pe principiul rezonantei, pe aceeasi lungime de unda a campului de iubire cosmic la care se accede din creierul intracranian din starea de constiinta modificata Gamma (cuprinsa dupa cum se stie intre 30 de Hz si 100 de Hz) apar si se manifesa capacitatile paranormale de exceptie si starile de constiinta extinsa. Ele conduc intr-un final la dizolvarea constiintei individuale in Constiinta Universala, dupa parerea budistilor tibetani, sau la indumnezeire, dupa parerea isihastilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu