marți, 11 iunie 2013

Masoneria - o provocare a inteligentei umane

Masoneria reprezinta in prezent un "focar" din care rasar conspiratii care mai de care mai fantastice si mai extraordinare. Prezenta in toata mass media si in toata politica Masoneria ne sperie dar ne si provoaca inteligenta in acelasi timp.
Organizata in fratii Masoneria reprezinta o organizatie milenara care s-a adaptat extrem de usor timpurilor si care a ajuns pana in varful societatii umane. In acelasi timp Masoneria a speriat lumea cu simbolurile sale care, conform religiei crestine, aveau origini satanice. De la originile satanice inventate de catre biserica pana la cele mai negre conspiratii nu a fost decat un pas. Lucifer, Satan si toate entitatile obscure au fost atribuite acestei fratii.
Observand cu atentie lumea politica si cea a showbiz-ului nu putem trece cu vederea faptul ca Masoneria a penetrat adanc aceste medii sociale. In marile orase europene si americane (mai nou si in Romania) simbolurile masonice apar pe mai toate cladirile, iar constructia urbana respecta si ea aceleasi principii arhitectonice.
Dolarul american prezinta pe una din fete celebra piramida cu "ochiul lui Horus" in frunte. Muzica abunda de simboluri, unele ascunse, altele mai la vedere. Pana si cantaretii de la noi din tara ne trimit catre vestita de acum simbolistica masonica.
Revenind in schimb la sursele istorice, Masoneria pare a fi mostenitoarea vestitelor scoli ale misterelor. Scoli din care au rasarit mari maestri (unul din ei fiind Apollonius din Tyana sau mai nou Iisus Hristos) care au schimbat cursul istoriei umane.
In interiorul acestor fratii indivizii erau adesea supusi unor ritualuri menite a le schimba starea normala de constiinta si ai face capabili de a atinge puteri nebanuite... puteri asemenea zeilor din vechime. Cu timpul aceste scoli au fost desfiintate de catre biserica, dar ele si-au continuat existenta in secret.
Urmasii acelor scoli au format noi membri si au reusit sa patrunda in aproape orice forma de organizare sociala. Daca la inceput aceste scoli au reusit sa creeze adevarati maestri, in timp au devenit doar fratii simbolice (ma indoiesc ca printre "scolitii" Masoneriei mai exista vreun maestru asemenea lui Apollonius din Tyana).
Deteriorarea acestor fratii a facut ca aceasta organizatie sa se orienteze asupra lumii profane, singurele forme de spiritualitate regasindu-se doar in simbolistica pe care ne-o expune ostentativ. Banii, puterea, au dus aceasta organizatie la o distrugere anuntata de adancirea lumii in Epoca Intunecata in care se afla deja.
La fel ca orice alta organizatie sociala, precum Biserica sau Statul, Masoneria a fost adusa usor in sfera de influenta a conducatorilor acestei lumi care au folosint-o in propriul lor scop.
Extrem de bine organizata structural Masoneria a progresat enorm in ultimele secole reusind aproape sa ajunga in varful societatii umane. Am pronuntat cuvantul aproape deoarece Masoneria nu a ajuns in varful societatii si nici nu va ajunge sub aceasta forma vreodata.
In varful societatii umane se regaseste Oculta Mondiala, aceasta conducere ascunsa si care nu apartine in acest moment acestei lumi. Oculta Mondiala controleaza tot ce tine de aceasta realitate in prezent - Religia, Statul, Justitia, organizatiile mondiale, economia mondiala si nu in ultimul rand Masoneria. In prezent Masoneria face jocurile Ocultei Mondiale, dar e normalitatea zilei de azi unde totul este ancorat la aceasta "caracatita" mondiala.
Faptul ca oamenii de rand au renuntat la a se autoguverna a facut ca fraiele puterii sa fie preluate de catre altcineva. Altcineva care si-a putut face jocurile cu usurinta in interiorul unei societati abandonate de propriei sai oameni.
Cat despre simbolistica masonica aceasta reprezinta de fapt geometria sacra prin care Universul contruieste realitatea inconjuratoare. Realitatea din care facem parte (sau Matrixul) are la baza numarul PHI. Valoarea numarului PHI (1,618) este regasita in toate formele de viata si reprezinta valoarea de baza dupa care au fost construite toate marile constructii magalitice antice (piramidele de pe tot cuprinsul lumii... Egipt, America de Sud, China, templul Angkor wat, etc).
Folosindu-se de aceasta valoare, cat si de secretele marilor constructii antice, Masoneria a construit mari edificii pe toata suprafata Europei, cat si pe teritoriul celor doua Americi.
SUA este un adevarat stat masonic (sa nu uitam ca Masoneria a stat la baza statului modern roman dar a si   contribuit la Marea Unire de la 1918) iar, logic, marile lor orase sunt adevarate opere de arta in ceea ce priveste expunerea numarului PHI.
Prezentarea simbolisticei masonice in toata mass media cat si in mai toate marile orase ale lumii are rolul de a ne arata cine controleaza si conduce aceasta realitate si de a ne induce in "creierase" aceasta idee. Prin preluarea acestei idei oamenii se vor abandona total in mainile acestor "paraziti sociali".
Cred ca stiti celebra zicala "Somnul ratiunii naste monstri" dar sa ne gandim ca monstrii adevarati se nasc din somnul spiritualitatii si curajului nostru.
In prezent Masoneria reprezinta o "moda" si o "trambulina" spre succes pentru reprezentantii showbiz-ului si o forma de a accesa putere in randul reprezentantilor politici. Adevaratele conspiratii nu au la baza Masoneria ci Oculta Mondial care se foloseste de aceasta organizatie cat si de toate organizatiile sociale existente. Masoneria este doar pusa in fata, fiind fatada care ascunde adevaratul balaur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu