joi, 13 iunie 2013

Misterul satelitului extraterestru care ne supravegheaza

cavalerul negruUmanitatea a evoluat puternic in domeniul tehologic in ultimii ani. Daca acum 100 de ani in urma oamenii se chinuiau sa perfectioneze aparatele de zbor acum suntem capabili sa plasam mii de sateliti in spatiul extraterestru si sa furnizam informatii in prime time dintr-o parte in alta a lumii.
Odata cu explorarea spatiului extraterestru din apropierea Pamantului satelitii nostri au observat un obiect ciudat care parca monitoriza activitatea de pe Pamant. Luandu-l in vizor, statiile de monitorizare din intreaga lumii au raportat ca acest obiect misterios transmitea anumite semnale neregulate pe anumite frecvente total necunoscute.
La inceput URSS a considerat ca obiectul era de apartenenta americana iar SUA, la randul lor, au crezut ca este un satelit rusesc care avea scopul de a spiona activitatea militara de pe teritoriul american. Obiectul misterios, denumit Cavalerul Negru, a fost tinut secret de catre toate agentiile secrete, dar aparitiile sale regulate au fost depistate de anumiti sateliti privati care au raportat "satelitul misterios" in toata mass media.
Astfel prin anii 50 mass media a prezentat cazul in toata lumea dar a dat de inteles ca "satelitul misterios" ar fi de origine rusa. Reactia rusilor a intarziat sa apara in schimb satelitul rusesc Sputnic I a reusit sa capteze imagini ale obiectului spatial necunoscut cand acesta se afla deasupra Venezuelei.
In timpul unei misiuni spatiale americane astronautul Gordon Cooper a raportat catre baza ca are contact vizual cu un obiect neindentificat, de dimensiuni foarte mari, care orbiteaza in jurul planetei noastre. La conferinta de presa Gordon Cooper a declarat ca a avut halucinatii si ca totul a fost in mintea sa.
Conform unor calcule efectuate, Cavalerul Negru ne spioneaza de circa 80 de ani, avand o orbita de 11,456 ani in jurul sistemului solar dupa care se plaseaza din nou pe orbita Terrei.

sursa: http://www.efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu