joi, 20 iunie 2013

Nave extraterestre surprinse pe cer

Marea Britanie este recunoscuta a fi o tara unde fenomenul OZN este  la un nivel foarte ridicat. Recent un barbat a reusit sa surprinda doua nave extraterestre ce se deplasau cu o viteza mult mai mare decat cea a unui avion. OZN-urile s-au oprit deasupra unei cladiri, inainte sa dispara fara urma.
Fotografiile, facute cu telefonul mobil, au fost duse la expertiza iar aceasta a iesit favorabila. Expertul, Nick Pope, in OZN-uri care a lucrat in trecut la Ministerul Apararii din Marea Britanie a declarat ca una dintre imaginile surprinse este una dintre cele mai bune fotografii ale unei nave extraterestre pe care le-a vazut.
"Se indreptau in directia sud-est cu o viteza uimitoare, mai rapide decat orice avion. Au fost acolo pentru cinci secunde. Am vazut multe lucruri amuzante pe cer si mereu am incercat sa fac poze rapid cu telefonul"  a povestit Steve Lambert, barbatul care a surprins imaginile cu telefonul.
"Este una dintre cele mai bune poze cu OZN-uri pe care le-am vazut in ultima vreme. Forma si culorile obiectelor par sa excluda din start luminile avioanelor sau cele ale lanternelor chinezesti. Ar fi interesant de aflat daca au mai fost vazute si de alti oameni sau daca ceva bizar a aparut pe radar", a spus Nick Pope, expert in obiecte zburatoare cu provenienta extraterestra.

sursa: http://www.rtv.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu