miercuri, 19 iunie 2013

Neale Donald Walsch - Invitatie din partea lui Dumnezeu

Mesajul meu nu este cu nimic diferit de mesajul pe care inima ta il canta de fiecare data cand te uiti in ochii cuiva cu iubire. Nu este cu nimic diferit de mesajul pe care inima ta il striga cand vezi suferinta undeva.
Acesta este mesajul pe care il transmiti lumii si pe care il vei lasa inimii cand vei fi Sinele Adevarat al tau. Este mesajul pe care ti-l las acum, ca sa ti-l reamintesti si sa-l impartasesti cu cei carora le atingi viata.

   Fii binevoitor si bun cu ceilalti. Fii binevoitor si bun si cu tine insuti. Intelege ca aceste doua lucruri nu trebuie neaparat sa se excluda reciproc.

   Fii generos cu ceilalti si impartaseste. Fii generos si cu tine.

   Constientizeaza ca numai impartasind cu tine insuti poti sa impartasesti cu ceilalti. Caci nu ii poti da altuia ceea ce tu insuti nu ai.

   Fii bland cu ceilalti si cinstit. Fii bland si cu tine insuti si cinstit. Cu tine insuti fii cinstit, asa cum noaptea vine dupa zi si nu vei putea sa fii necinstit cu nimeni.

   Aminteste-ti mereu ca tradrea de sine ca sa nu tradezi pe altul tot tradare este. Este cea mai mare tradare.

   Aminteste-ti mereu ca iubirea inseamna libertate. Nu ai nevoie de niciun alt cuvant ca sa o definesti. Nu ai nevoie de niciun alt gand ca sa o intelegi. Nu ai nevoie de nicio alta actiune ca sa o exprimi.

   Cautarea adevaratei definitii a iubirii s-a terminat. Acum singura intrebare va fi daca iti poti darui tie insuti acest dar al iubirii si mai departe altuia, asa cum ti l-am daruit eu tie.

   Toate sistemele, acordurile, deciziile si alegerile care exprima libertate Il exprima pe Dumnezeu. Caci Dumnezeu este libertate si libertatea e iubire exprimata.

   Aminteste-ti mereu ca lumea ta este o lume a iluziilor, ca nimic din ce vezi nu este real si ca poti folosi iluzia sa-ti aduca o importanta experienta a Realitatii Supreme. Caci cu adevarat, asta ai venit sa faci aici.

   Traiesti un vis care este propria ta creatie. Fa-l sa fie visul vietii tale, caci exact asta si este.

   Viseaza o lume in care Dumnezeu si Dumnezeirea din tine nu sunt niciodata negate si in care nu vei mai nega Dumnezeul si Dumnezeirea din ceilalti. Salutul tau, acum si intotdeauna, sa fie Namaste. Viseaza o lume in care iubirea este raspunsul la orice intrebare, solutia oricarei probleme, raspunsul la orice situatie, experienta oricarui moment.

   Viseaza o lume in care Viata si ceea ce sprijina Viata constituie cea mai mare valoare, se bucura de cele mai mari onoruri si are expresia cea mai inalta.

   Viseaza o lume in care libertatea devine cea mai inalta expresie a vietii, in care niciun om care pretinde ca-l iubeste pe un altul nu cauta sa-l restrictioneze si in care tuturor le este permis sa isi exprime slava fiintei lor pe de-a intregul si adevarat.

   Viseaza o lume in care tuturor le sunt garantate sanse egale, in care resurse identice le stau la dispozitie si o demnitate egala le este acordata tuturor, astfel incat toti sa poata trai in mod egal experienta minunilor neegalate ale Vietii.

   Viseaza o lume in care nimeni nu judeca pe nimeni, in care nu se pun niciodata conditii pentru iubire si in care frica nu mai este considerata un mijloc de obtinere a respectului.

   Viseaza o lume in care deosebirile nu produc diviziuni, exprimarea individului nu produce separare si maretia intregului este reflectata in maretia Partilor Lui.

   Viseaza o lume in care este etern suficient, in care simplul dar al impartasirii duce la aceasta constientizare - si o creeaza - si in care fiecare actiune o sprijina.

   Viseaza o lume in care suferinta nu mai este ignorata, in care nu se mai exprima intoleranta si in care experienta urii nu mai este traita de nimeni.

   Viseaza o lume in care ego-ul este abandonat, in care superioritatea este abolita, ignoranta este eliminata din realitatea tuturor, o lume ce este redusa la Iluzia care este.

   Viseaza o lume in care greselile nu provoaca rusine, regretele nu conduc la sentimentul de vinovatie si judecata nu conduce la condamnare.

   Viseaza aceste lucruri si mult mai mult de-atat.
   Le visezi?
   Atunci viseaza pana le dai fiinta.
   Cu puterea visurilor, pune capat cosmarului realitatii tale imaginare.
   Poti alege asta.
   Sau... poti alege iluzia.

Ce alegi?

 - din Comuniune cu Dumnezeu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu