vineri, 14 iunie 2013

Sub templul Puma Punku s-a descoperit o incapere secreta - Extraterestrii au creat-o ?

Templul Puma Punku, situat in Bolivia, este unul dintre cele mai complexe temple pe care le gasim in lume. Ruinele acestui templu sunt executate exceptional creind impresia ca au fost fabricate printr-un procedeu industrial destul de complicat. Taiate la micron imensele pietre (pietre avand o greutate de la o tona pana la cateva zeci de tone) au fost imbinate perfect dand impresia unui urias puzzle.
Pentru a construi un asemenea templu au fost aduse sute de pietre gigantice din granit. Curios este faptul ca pe o raza de cateva sute de kilometri nu se regaseseste un asemenea tip de roca (granit) care sa le permita localnicilor sa construiasca un asemenea templu cu usurinta.
Folosindu-se de un radar ultraperformant capabil sa vada prin pamant, o echipa de arheologi a descoperit o mare anomalie subterana, care se afla la 20 de metri sub complex. Aceasta descoperire a dus la multe presupuneri - de la ceva natural pana la ceva construit de mana omului. S-a constat ca anomalia este in interiorul unei incaperi subterane.
Incaperea subterana este goala si are circa 2-2,5 metri inaltime, 2 metri latime si o lungime de 4 metri. In urma a mai multor cercetari s-a ajuns la concluzia ca incaperea este artificiala, ea continand si niste trepte interioare. Camera pare sa nu comunice cu nici o alta incapere.
Pentru a reusi sa intre in aceasta incapere arheologii vor sa realizeze o mica gaura care sa le permita accesul in camera, iar de acolo, acestia spera, sa poata sa vada care este natura acestei anomalii.
Dupa cum vedeti, tot ce tine de acest templu este extrem de complex si extrem de bizar in acest timp. Timpul va scoate la iveala pana la urma toate secretele. Cine a construit acest templu... extraterestrii?

sursa: http://www.bubblews.com/news/485160-ancient-underground-stargate-chamber-found-puma-punkuNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu