sâmbătă, 8 iunie 2013

Trebuie sa stii - Presa din SUA: FBI supravegheaza serverele Google si Facebook. "Iti vad ideile pe masura ce tastezi"

Internetul este liber. Asta vrea Oculta Mondiala ca noi sa credem. Adevarul este insa altul. Internetul este total controlat. 
Conform publicatiilor Washington Post si The Guardian, gigantii din domeniul internetului au permis serviciilor secrete sa acceada la serverele lor. Imediat, marile companii din domeniul internetului au combatut aceasta stire, sustinand ca nu au lasat niciodata serverele "in mainile" serviciilor secrete.
Washington Post a dezvaluit faptul ca cei de la FBI si NSA  (Agentia Nationala americana pentru Securitate) utilizeaza porti de intrare ascunse in programe produse de principalele companii americane din domeniul internetului. Scopul acestora este de a supraveghea navigatorii pe internet in cadrul programului PRISM.
"Nu am auzit niciodata vorbindu-se despre PRISM. Nu furnizam niciun acces direct la serverele noastre unor agentii guvernamentale, iar orice agentie de acest tip care cauta date despre un client este necesar sa obtina un mandat judiciar" a declarat Steve Dowling, purtatorul de cuvant al companiei Apple.
Cele doua publicatii americane declara ca NSA si FBI au acces la serverele a noua giganti americani in domeniul internetului, intre care Microsoft, Yahoo!, Google sau Facebook cu scopul de a supraveghea activitatatea de pe internet ce se desfasoara in strainatate.
Programul secret "PRISM"  functioneaza incepand cu anul 2007 si se ocupa cu studierea traficului strain de pe internet. Potrivit publicatiei The Guardian, NSA poate sa consulte e-mailurile, convorbirile video si audio, inregistrarile video, fotografiile, convorbirile pe Skype, transferul de fisiere, detaliile de pe retelele de socializare... intr-un cuvant totul.
Acest tip de spionaj a fost permis de o lege adoptata in timpul lui George W. Bush, prelungita si promulgata de Barack Obama in decembrie 2012. "O experienta directa a cestor sisteme si un sentiment de oroare fata de posibilitatile pe care le ofera au determinat un ofiter din domeniul informatiilor sa furnizeze prezentarea PowerPoint despre PRISM si alte documente publicatiei Washington Post, cu scopul de a dezvalui ceea ce el apreciaza ca este o intruziune socanta in viata privata", scrie Washington Post.
"Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce tastezi" a marturisit acest agent pentru ziar.
Vazand ceea ce se intampla pe internet incepi sa iti faci idei cam cum sta treaba cu evenimentul din septembrie 2001 si asa-numita lupta contra terorismului. Avand pretextul luptei contra terorismului marile agentii de securitate ne spioneaza permanent.
Vestea buna este ca oamenii din interiorul sistemului de control incep a marturisi adevarul creind brese in interior. Brese care in viitor vor duce la "daramarea" Ocultei Mondiale si a sistemului lor de control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu