duminică, 16 iunie 2013

Un hacker britanic dezvaluie - NASA colaboreaza cu ofiteri non-terestri

Gary McKinnon este un hacker britanic care a reusit de multe ori sa sparga serverele NASA sau U.S. Space Command. Astfel acesta a intrat in posesia unor informatii uluitoare parca scoase dintr-un film SF.
Datele gasite de McKinnon ne dezvaluie lucruri extraordinare. "Am dat peste o imagine de inalta definitie in care era infatisata o nava extraterestra sub forma unui trabuc. Era incredibil de mare si se afla deasupra emisferei nordice. Am incercat sa salvez imaginea dar din cauza dimensiunilor mari ale imaginii conexiunea s-a intrerupt" a declarat McKinnon pentru CNN.
Dupa ce a spart serverele NASA, McKinnon a reusit sa dezactiveze si bariera de securitate ale serverelor de la U.S. Space Command. Aici hackerul a descoperit termeni SF precum "transferuri intre nave spatiale" si "ofiteri non-terestri".
"Am gasit o lista cu mai multi ofiteri non-terestri. Asta nu inseamna ca erau omuleti verzi, ci ca baza militara nu se afla pe Pamant. Am mai gasit si o lista cu numele navelor care opereaza in spatiu si nu erau nave militare americane ci extraterestre" sustine McKinnon.
Celebrul hacker britanic a mai reusit sa citeasca si cateva pagini din jurnalul fostului presedinte american Ronald Reagan care spune: "Am luat cina cu cei mai mari 5 oameni de stiinta ale caror cercetari se bazeaza pe descoperirea Universului. Spatiul este ultima frontiera. Am invatat in seara asta ca capacitatea noastra de transfer in spatiu este de 300 de astronauti". Comentariul lui Reagan tine sa demonteze declaratia facuta de NASA care sustine ca SUA poate sa trimita cel mult 8 astronauti in spatiu.
Adevarul este departe de noi, asa stau lucrurile in aceasta lume nebuna. Ceea ce a descoperit acest hacker britanic vine sa completeze alte descoperiri similare facute de alti hackeri care au reusit sa sparga barierele secretomaniei prin curiozitatea lor excesiva.
Stim deja ca guvernul SUA dispune de o tehnologie cu mult peste ceea ce ni se arata, iar zborurile spatiale facute cu aceste rachete primitive au un tel ascuns, la fel si Statia Spatiala permanenta ISS care nu face decat sa inghita miliarde de dolari fara sa aduca mari beneficii stiintei.
Legandu-ne de Ronald Reagan, acesta a cheltuit sume imense pe un proiect militar spatial denumit "Razboiul Stelelor" (Razboiul Stelelor este un fost program militar american ce avea ca scop dezvoltarea unui sistem spatial de aparare impotriva unui atac nuclear intercontinental)  care in timp nu s-a concretizat. Dar banii au apucat sa se "duca" spre proiect fara sa se mai intoarca... proiectul inghitind multi bani chiar si dupa ce a fost declarat initial "mort".
Facand legatura cu aceste dezvaluiri facute de acest hacker ne dam seama imediat unde s-au scurs banii americanilor si ne dam seama si unde se duc in continuare banii pompati catre tot felul de proiecte militare secrete americane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu