vineri, 5 iulie 2013

Aeroportul extraterestrilor din Romania

Localitatea Boziorul, judetul Buzau, este o zona in care OZN-urile isi fac de cap. Conform localnicilor obiecte zburatoare bizare isi fac aparitia mai tot timpul pe cerul Boziorului. Chiar exista si mituri despre o populatie de uriasi ce ar fi existat cu multi ani in urma in aceasta zona.
Tara Luanei - asa s-ar fi numit zona cu mult timp in urma, ar fi fost populata de catre extraterestri. Aceste relatari par niste povesti inflorite la gura sobei, dar fenomenele ce se petrec si descoperirile arhitectonice ce s-au facut in acel loc par sa ne confirme faptul ca ceva bizar ar fi existat si inca exista pe acel meleag.
Boziorul este un adevarat muzeu in aer liber de paleoastronautica. Pe creasta unui deal din comuna exista o formatiune stancoasa extrem de stranie, compusa din pietre rotunde asemenea unor farfurii zburatoare. Stancile au fost denumite Babele din Ulmet pentru ca seama izbitor cu celebrele Babe din Muntii Bucegi.
Prin anii 80 in zona au avut loc mai multe disparitii bizare care au facut legatura si cu niste aparitii la fel de stranii ale unor straini invaluiti intr-o ceata albastruie.
Fenomenul OZN a fost studiat la fata locului de catre regretatul ufolog Doru Davidovici autor al cartii "Lumi Galactice". Doru Davidovici a fost si un sustinator fervent al paleoastronauticii si al OZN-urilor facand o legatura directa intre zona Boziorului si fenomenul OZN.
Comuna Boziorul este o zona cu o vibratie ridicata precum Triunghiul Bermudelor sau cea a piramidelor din Egipt ce prezinta o activitate ridicata a fenomenului OZN. De fapt Romania mai prezinta asemenea zone precum zona Muntilor Bucegi, padurea Hoia-Baciu sau zona de langa Insula Serpilor.
Localitatea este parte a unei zone mai vaste ce include si Vrancea si in care se regaseste o activitate seismica ridicata. Sa nu uitam si de vulcanii norosiosi care se gasesc prin apropiere ceea ce ne arata ca zona este un adevarat vortex energetic.

sursa: http://www.realitatea.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu