joi, 4 iulie 2013

Conspiratia extraterestra - Misteriosul Bob Lazar cel care a penetrat "scutul de secrete" al Ariei 51

Bob LazarAnul 1989 aduce in prim plan un om care pare sa vina de pe "alta planeta". Cel putin, secretele pe care acesta ni le releva par sa nu rezoneze cu gandirea oamenilor din acea perioada. Timp de mai multi ani, acest om a fost tinta multor ironii fiind practic "scos" din societate.
Timpul a aratat ca "prostiile" pe care acest om parea sa le spuna sa fie niste crunte adevaruri. Niste adevaruri care izbeau puternic in libertatile poporului american si aratau fata neagra a guvernului american. Un guvern care isi mintea in permanenta poporul si care conspira permanent impotriva lui.
Conform lui Bob Lazar guvernul american realiza deja in 1989 experimente cu tehnologii extraterestre. Detaliile tehnice pe care Bob Lazar ni le prezinta in interviurile sale sunt extraordinare. Acesta ne prezinta numeroase detalii tehnice ale sistemului de functionare ale unei nave pe care Bob o studiase.
Nava neconventionala construita de catre armata SUA folosea un combustibil denumit generic "Elementul 115" (corespunzator elementului 115 din tabelul periodic al elementelor chimice desi in 1989 oamenii de stiinta avansasera doar pana la elementul 100), care fiind bombardat cu particule devine Elementul 116. Mai apoi Elementul 116 se va degrada instantaneu eliberand astfel energia ce va fi folosita de reactor intr-o conversie cu o eficienta 100% (teoretic este imposibil ca un combustibil sa aiba eficienta 100%) care urma a fi folosita de 3 amplificatoare de gravitatie care propulseaza nava.
Bob Lazar a povestit opiniei publice ca a lucrat intr-un proiect derulat la laboratoarele din Los Alamos. Acolo acesta s-a intalnit intamplator cu marele om de stiinta Edward Teller, unul din savantii care au participat la crearea bombei atomice. Discutand cu acesta din urma Bob a cerut sa lucreze la celebra baza militara Area 51.
Lucrurile s-au rezolvat, Bob fiind trimis la un interviu cu o companie contractanta a guvernului. A fost acceptat si a fost trimis la Area 51 fiind transportat cu un avion Boeing 727 denumit "Janet" ce era destinat sa transporte oamenii mai importanti catre baza, restul ajungand cu autobuze.
Printre primele lucruri pe care acesta le-a vazut in interiorul bazei militare a fost succesorul celebrului avion SR-71 cel care se numea Aurora si care scotea un sunet incredibil de puternic, conform spuselor acestuia. Desi la inceput a fost impresionat de avion, ceea ce avea sa vada ulterior ii schimba total perceptia asupra tehnologiei pe care el credea ca SUA o detine la acel moment.
Intr-una din zile Bob a fost dus la o verificare unde a fost pus sa semneze un contract de securitate denumit 10/10 datorita penalitatilor de 10.000$, respectiv 10 ani de inchisoare si renuntarea dreptului la un judecator in caz de dezvaluia secretele la care avea acces in cadrul acelei baze militare.
A fost dus catre un alt amplasament militar construit in peretele unui munte, intr-un autobuz cu geamurile vopsite, unde vazu niste lucruri care il soca pe moment. Usile amplasamentului pareau ca se muleaza pe versant avand textura asemanatoare cu nisipul iar atunci cand stateau inchise nu puteai sa iti dai seama daca in acea zona exista vreo intrare.
Dus intr-o incapere acesta observa multe dosare. Provocat de o curiozitate iesita din comun acesta incepu sa le citeasca. Ceea ce citi il tulbura. Prabusiri ale unor nave extraterestre, autopsii ale unor entitati extraterestre... toate aceste informatii l-au facut sa priveasca realitatea din alt punct de vedere.
Intr-un hangar Bob observa o nava argintie asemanatoare cu un OZN clasic, dar care avea inscris un semn - "US Air Force", confirmand ca nava apartinea guvernului american. Bob si-a dat seama ca nava are origini extraterestre deoarece cei care lucrau la acea nava erau nevoiti sa reproduca anumite materiale extraterestre cu materiale pamantene.
Bob a aflat ca predecesorul sau a murit incercand sa desfaca un reactor dintr-o asemenea nava ceea ce il facu pe acesta sa constate ca cei care detineau asemenea tehnologie inca nu reuseau sa o stapaneasca pe deplin. Intr-o zi in care efectua unul dintre experimentele mai "obisnuite" a vazut ceva care l-a tulburat si mai tare decat tot ce vazuse el pana atunci - a vazut un extraterestru. Un extraterestru gri ce comunica cu doi savanti in halate albe.
Neputand sa tina in el atatea secrete Bob se hotari sa impartaseasca o parte din aceste mistere sotiei sale, cat si unui prieten. Acesta i-a dus pe amandoi intr-o zona mai putin securizata sa vada cum navele spatiale sunt testate. Imediat au fost insa prinsi. Aceasta patanie il puse intr-o situatie extrem de neplacuta, el fiind amenintat direct de catre cei de la baza militara sa nu mai deconspire nimic.
Desi acesta accepta sa nu mai deconspire nimic, faptul ca el nu isi amintea nimic din zilele ce au urmat de la munca sa il facu sa creada ca este drogat permanent cu un ser de stergere a memoriei. Asta il facu sa renunte definitiv la locul sau de munca si sa incerce sa deconspire cu orice pret secretele pe care le-a vazut in interiorul bazei.
Odata cu desecretizarea in public a misterelor de la Aria 51 Bob Lazar devine practic un star international. Acest fapt il va feri de consecintele incalcarii contractului de securitate semnat cu autoritatile bazei Area 51. In interviurile pe care Bob Lazar le va da in toata lumea acesta va prezenta notiuni stiintifice neacceptate la acea data. Conform lui Bob gravitatia este impartita in doua forte, denumite Lazar Gravitatia A, respectiv B, una fiind aplicabila celulelor, atomilor, iar a doua fiind responsabila de obiectele din spatiu.
O alta afirmatie de-a lui Bob este ca gravitatia se transmite prin unde care se propaga instantaneu si nu prin elemente numite gravitoni asa cum stiinta le accepta. Desi aceste teorii pareau niste prostii acestea au inceput sa fie dovedite una cate una odata cu trecerea timpului.
 In anii care au urmat Bob Lazar a fost haituit si denigrat permanent. Diplomele si angajarile sale permanente au fost sterse, inclusiv cea de la Los Alamos. Mai apoi Bob a fost acuzat si condamnat la inchisoare cu suspendare fara un motiv foarte clar de acuzare. Silozul sau a fost asaltat in anul 2004 de trupele SWAT, cu aceasta ocazie multe din arhivele sale informatice si scrise fiind confiscate. Desi Bob Lazar era cunoscut ca fiind un bufon se parea ca guvernul SUA nu prea agreea bufonii.
In prezent Bob Lazar, spre mirarea tuturor, lucreaza tot la Los Alamos.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu