marți, 2 iulie 2013

Dosarele X din Rusia - Exista baze extraterestre pe fundul oceanelor si al lacurilor

Declasificarile au inceput sa fie litera de lege in tarile europene, dar si in fostul spatiu sovietic. Recent, Rusia a declasificat niste dosare legate de marina si de intalnirile sale cu OZN-uri. Inregistrarile desecretizate dateaza cu precadere din perioada comunista si se intind pe o perioada de 50 de ani.
Inainte de a declasifica aceste documente, a fost formata o echipa de cercetare condusa de un fost ofiter in marina rusa, Vladimir Azhazha, pentru a emite teorii concludente cu privire la acest fenomen.
"Cincizeci la suta dintre intalnirile cu OZN-urile s-au petrecut in apa, fie in oceane, mari sau lacuri. In acest sens, tindem sa credem ca fiintele de pe alte planete iubesc apa", sustine Vladimir Azhazha.
Multe dintre aceste intalniri au avut loc intre diverse submarine si OZN-uri, la fundul oceanelor, Triunghiul Bermudelor fiind locul intalnirilor cele mai dese si bizare in acelasi timp. In Triunghiul Bermudelor submarinele rusesti raportau deseori defectiuni tehnice.
Azhazha mai consemna faptul ca: "In cele mai multe dintre cazuri obiectele neindentificate dezvoltau viteze incredibile de peste 300 de noduri. Acceleratia era atat de puternica incat ai senzatia ca legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau in apa. Nu trebuie sa uitam ca in apa este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze in conditiile in care un submarin din ziua de astazi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri pe ora."
In 1982, langa lacul Baikal, un grup de pescari a observat mai multe lumini puternice pe fundul lacului asa ca au alertat autoritatile locale. Imediat a sosit armata si mai multi scafandri au fost trimisi la fundul lacului. La aproximativ 50 de metri adancime acestia s-au intalnit cu mai multe fiinte umanoide imbracate in costume argintii. Scafandrii au incercat sa-i prinda dar s-a iscat o confruntare. In aceasta confruntare trei scafandri au fost ucisi si alti patru raniti.
"Este posibil ca acesti umanoizi sa aiba baze militare pe fundul apelor pentru ca acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteza, dar trebuie si ea luata in calcul" a declarat Vladimir Azhazha.

sursa: http://www.efemeride.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu