luni, 29 iulie 2013

Hollywood-ul ne spune adevarul - De ce?

Hollywood este "cetatea" filmului international. In acest loc sunt demarate cele mai importante productii artistice ce au rolul de a impresiona publicul si de a scoate foarte multi bani din asta. In acelasi timp Hollywood-ul este si un important "instrument" de manipulare, daca nu chiar cel mai important.
Din filmele produse la Hollywood nu lipsesc mesajele subliminale care au rolul de a induce comportamente noi in creierele celor care urmaresc productiile artistice. Reclame subliminale, mesaje cu rol de a calma masele, mesaje cu rol de a educa masele, toate aceste contribuie la educarea populatiei de catre Oculta Mondiala.
In ultimul timp, productiile demarate la Hollywood au surprins prin mesajele pe care le-au transmis. Dar de data asta au surprins pozitiv.
Productii gen Powder, Lost (film serial), Hereafter, K-Pax, Atlas Cloud ne-au transmis un alt tip de mesaje. Niste mesaje care se apropie izbitor de adevar. Bineinteles ca mesajele subliminale, profund negative, si-au gasit si ele rolul in aceste pelicule, dar adevarul prezentat pare sa fie mai important.
De ce se intampla asa ceva in filmele americane? Putem doar sa ne gandim la faptul ca adevarul pare sa iasa la iveala in orice circumstanta. De altfel nimic nu poate opri adevarul din drumul sau catre a se revela maselor intregi de oameni. Acest lucru face ca multi regizori sau producatori sa isi expuna ideile lor indraznete si revelatoare in productii de mare amploare care se vor imprima pe "retina" publicului mondial.
Acesti maestri ai filmului sunt adevaratii mesageri ai Marii Transformari Globale care, fara sa tina cont de nimeni si nimic, aduc faclia adevarului in inimile oamenilor exact prin modalitatea cea mai eficienta de manipulare pe care o foloseste Oculta Mondiala.
Asta ne dovedeste ca orice modalitate de a tine adevarul ascuns este de fapt una dintre cele mai eficiente modalitati de a revela adevarul maselor de oameni. Asa ca va invit sa vizionati filme gen Powder, K-Pax, Lost, Contact, What dreams may come, Eyes wide shut, Hereafter, Matrix, Atlas Cloud. Daca mai gasiti asemenea filme nu uitati sa le faceti publice, oamenii merita sa cunoasca adevarul.

2 comentarii:

  1. Ai uitat insa de Stargate SG1... Serialul cuprinde tot ce misca din calatorii in timp, tehnologii, universuri paralele etc. Nici Stargate Atlantis nu e mai breaz!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am uitat. In schimb aceste seriale prezinta niste adevaruri trunchiate iar mesajele lor sunt profund negative in marea lor majoritate. E adevarat ca foarte multa tehnologie prezenta in aceste seriale este detinuta la ora actuala de SUA. Nu m-ar mira daca SUA chiar ar calatori in spatiu sau ar avea relatii cu alte entitati extraterestre la fel ca in aceste setriale. De obicei SUA isi prezinta tehnologia in filme SF, deoarece este cel mai eficient mod de a-si ascunde nivelul tehnologic.

    RăspundețiȘtergere