joi, 18 iulie 2013

Imagine extraordinara - Trei spirite asteapta sa preia sufletul unui muribundO imagine socanta a fost surprinsa de rudele unui muribund cand l-au fotografiat pe acesta inainte de a inceta din viata. Doreau sa mai aiba inca o amintire cu cel drag asa incat o poza le-ar fi alinat plecarea acestuia dintre cei vii. Astfel, i-au facut o poza pe patul de moarte. O poza care nu a fost asa cum au crezut ca va fi - adica una simpla.
Poza respectiva prezinta trei pete luminoase ce pareau sa fie trei spirite care-l asteptau pe om sa revina "acasa". Astfel au intepretat specialistii in fenomene paranormale aceasta imagine si care certifica faptul ca poza nu a fost modificata prin Photoshop.
Imagini de genul acesta sunt captate zilnic de amatorii de fotografii. Dar majoritatea nu le baga in seama pentru ca le considera doar simple capturi de raze solare. Dar lucrurile nu sunt asa.
Noi traim intr-o realitate holografica. Materia este de fapt unda vibrationala. O unda vibrationala care se afla pe un anumit spectru de vibratii. Aparatele de fotgrafiat sau de filmat devin din ce in ce mai performante. Asa ca devin din ce in ce mai capabile de a capta alte tipuri de unde vibrationale dintr-un spectru mai superior, diferit din cel in care ne facem noi "veacul".
Asa se face ca aparatele reusesc acum (si aparatele cele vechi reuseau asemenea capturi dar odata cu modernizarea lor gradul de reusita a crescut simtitor) sa preia anumite imagini pe care ochiul nostru nu le poate prelua.
De asta exista acum din ce in ce mai multe poze in care apar pete de energie sau chiar obiecte neindentificate pe care intinial fotograful nu le-a reperat.

sursa: http://www.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu