miercuri, 10 iulie 2013

Incidentul OZN de la Roswell - O noua teorie

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, a emis un comunicat socant. In comunicat se preciza ca personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburatoare prabusita in apropiere de o ferma din Roswell. Mai apoi acelasi Roswell Army Air Field va dezminti total aceasta stire.
Acest comunicat emis acum 66 de ani a starnit in schimb un adevarat tsunami in randul oamenilor de rand care au pus sub semnul intrebarii dezmintirea comunicatului cu pricina. In timp, pe seama acestui subiect s-au creat mii de teorii ale conspiratiei.
Principala terorie ne arata ca armata SUA a recuperat cu adevarat o nava spatiala extraterestra avand la bord si cateva entitati, dintre care, una cel putin fiind vie. Desi imediat dupa incident nimeni nu a mai scos o vorba, la mai mult de 30 de ani dupa incident au existat foarte multe voci  (prezente la fata locului cu pricina - Roswell si participante la misiunea de recuperare si investigare a OZN-ului recuperat) care au declarat ca toata aceasta operatiune a fost reala.
In prezent s-au mai vehiculat si alte teorii, cum ca de fapt la Roswell s-au prabusit doua OZN-uri, iar alta teorie ne pune in fata o alta varianta - extraterestrii gasiti la bord suntem noi veniti din viitor.
O alta teorie abordeaza in schimb diferit incidentul Roswell. Noua teorie a fost conceputa de Annie Jacobsen si a fost publicata in cartea "Area 51". Cartea se bazeaza pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetatori si ingineri care au lucrat la "Area 51".
Iata ce a dezvaluit Annie Jacobsen in cartea sa, asa cum a relatat site-ul http://www.descopera.ro :


"Area 51", cartea scrisă de Annie Jacobsen, se bazează pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetători şi ingineri care au lucrat în Area 51 - baza secretă de testare din deşertul Nevada.
Conform cărţii, se respinge ideea unei invazii extraterestre şi aduce în prim-plan teoria conform căreia Stalin a fost inspirat de adaptarea radio a nuvelei "War of the Worlds" făcută de Orson Wells, care a provocat isterie în întreaga Americă după difuzarea din 1938.
Potrivit "Area 51", complotul a început după ce Uniunea Sovietică a confiscat din Germania un avion de tip "aripă zburătoare" (Horten Ho 229). După ce a făcut experimente pe prizonierii de la Auschwitz, în urma războiului, doctorul Joseph Mengele a fugit în America de Sud. Acolo se presupune că a pus bazele unei echipe de "aviatori groteşti, de mărimea unor copii", în schimbul unui laborator oferit de sovietici în care acesta putea practica experimente în domeniul eugeniei.
Cartea precizează că avionul care s-a prăbuşit în 1947 era plin cu copii ce aveau înfăţişarea unor extratereştri, cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani. Stalin voia ca aceştia să aterizeze în America pentru a cauza o isterie similară cu cea produsă în 1938 de adaptarea radiofonică a cărţii lui Wells. Avionul a fost pilotat de la distanţă de un altul şi s-a prăbuşit pe teritoriul New Mexico, iar americanii au muşamalizat incidentul.
Sursa lui Jacobsen, un inginer pensionar care a lucrat la compania EG&G, societate ce se ocupa de cele mai sensibile proiecte ale guvernului american, a declarat că a fost implicat în proiectul Area 51 începând cu anul 1978.
"S-au descoperit corpuri în perimetru în care avionul s-a prăbuşit. Acestea nu erau de origine extraterestră. Nu erau nici măcar aviatori. Erau cobai umani, neobişnuit de mici pentru nişte piloţi. Părerau a fi copii. Aveau până într-un metru jumătate înălţime" susţine Annie Jacobsen în cartea sa.
"Erau deformaţi într-un mod grotesc, fiecare dintre ei în aceeaşi manieră. Aveau un cap neobişnuit de mare, iar forma ochilor era supradimensionată", continuă aceasta.
Doi dintre ei au fost descoperiţi în comă, dar încă în viaţă. Inginerilor de la EG&G li s-a precizat că "priveliştea pe care ar putea să o vadă, ar fi una şocantă".
Documente declasificate arată că agenţii G2, serviciul de informaţii al armatei americane, i-au căutat în toată Europa pe fraţii Walter şi Reimar Horten, inginerii care au proiectat naveta care s-a prăbuşit în New Mexico. Documentele se încheie în punctul în care aceştia au fost găsiţi şi au recunoscut contactele cu autorităţile sovietice.

Parerea mea: Aceasta noue teorie are prea putini adepti si calca in picioare declaratiile facute pe patul de moarte a multora dintre cei care au fost prezenti la incident.  Dar in aceasta lume totul este posibil. Ramane la atitudinea dumneavoastra sa decideti care este adevarul in acest caz.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu