marți, 30 iulie 2013

Marea Translatie - Convorbirea Globala

Episodul 5
Noua istorie va incepe cu o noua parere din partea oamenilor la adresa viitorului. Un viitor ce pare cam nesigur poate fi dezbatut de noi toti.
Cum va arata viitorul? Asta depinde doar de noi. De noi ca societate. O societate care va comunica cu adevarat si care isi va spune toate ofurile si dorintele. Pentru ca societatea sa fie armonioasa ea trebuie sa se comporte ca un cuplu. Da... ca un cuplu tanar in care comunicarea este pe primul plan.
Lipsa comunicarii nu face decat sa distruga tot ceea ce societatea a realizat de-a lungul istoriei. Asadar trebuie sa comunicam. Trebuie sa comunicam si sa conlucram impreuna pentru a construi o Noua Lume. O Noua Lume care sa fie pe gustul nostru si sa ne reprezinte cu adevarat.
Prin comunicare noi toti putem construi ceva nou. Ceva nou care sa fie diferit de tot ceea ce exista in lume in acest moment si ne dezavantajeaza. Prin comunicare putem media conflictele intre natiuni ce mocnesc de mii de ani si putem rezolva diferendele dintre religii (care se vor atotstiitoare).
De ce romanii si ungurii se urasc sau de ce evreii si arabii se macelaresc incontinuu? Aceste exemple de conflicte interasiale se pot linisti. Se pot linisti pentru ca noi ca umanitate nu avem nimic de impartit.
Totul ne apartine, nu ne lipseste nimic. Avem tot spatiul din lume asa ca nu avem nevoie sa cucerim noi teritorii. Nu avem nevoie sa dezbinam tari doar pentru a creea altele mai mici si mai firave in decizii si in putere.
Tarile nu trebuie sa se dezbine ci trebuie sa se uneasca. Sa se uneasca intr-un Stat Unitar Mondial. Intr-un Stat Unitar Mondial care sa fie condus cu inima si nu cu arma asa cum doreste Oculta Mondiala.
Pentru a reusi asa ceva avem nevoie ca noi sa ne consideram FRATI INTR-UN UNIVERS VIU SI UNIT. TREBUIE SA NE CONSIDERAM UNUL.
Toate aceste probleme le putem rezolva doar printr-o Convorbire Globala. O Convorbire Globala care este deja pusa in practica de maestrul Neale Donald Walsch si care are ca scop rezolvarea tuturor problemelor cu care omenirea se confrunta printr-un dialog mondial.
Comunica si tu si spune-ti povestea, ofurile, durerile, dorintele dar si asteptarile de la aceasta lume. Comunica si povestea ta va fi ascultata de milioane de inimi. FII UNUL CU TOTI.

Comunica prin intermediul... http://www.theglobalconversation.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu