marți, 23 iulie 2013

Marea Translatie - Dominarea viitorului


Episodul 4
Viitorul este necunoscut pentru oameni. Iar oamenii se tem de necunoscut. Ce nu stim noi este ca nu exista nimic necunoscut, ci doar neglijat.

Noi am neglijat viitorul. L-am neglijat iar prezentul ne neglijeaza pe noi. Razboaiele, foametea pe alocuri, crizele financiare, revolutiile - toate acestea creeaza un prezent periculos pentru noi si ne face sa ne gandim la un viitor sumbru.
Desi viitorul pare sumbru, are toate sansele ca el sa fie unul extraordinar. Evident, asta depinde si de noi. Dar observand realitatea lucrurile par sa se aseze pe un fagas bun, chiar acum in prezent. Observand tarabele vad ca sunt pline cu carti care au rolul de a ne stimula autosugestia si de a ne dezvolta personalitatea.... asta este un lucru foarte bun.
Pentru a reusi sa facem Marea Translatie catre o realitate superiora noi trebuie sa ne dominam viitorul. Trebuie sa ne dominam viitorul cu ajutorul gandurilor si al actiunilor noastre. Iar cartile care ne stimuleaza dezvoltarea personala si autosugestia nu sunt decat un pas spre un viitor de aur.
Viitorul sta in gandurile noastre si in actiunile din prezent. Viitorul nu exista, exista doar prezentul, care este prezent si creat de mintea noastra si de actiunile noastre.
Un viitor mai bun va "consta" intr-o umanitate mai puternica. O umanitate a carei incredere de sine va fi debordanta. O umanitate care nu se va mai multumi sa fie doar forta de munca pentru marile companii si care isi va trai viata intr-o armonie totala.
Dominarea viitorului se va realiza treptat prin crearea in permanenta a unor maestri ai finantelor. Poate va intrebati ce inseamna asta. Maestrii finantelor sunt acei oameni care au reusit sa devina foarte bogati fara sa aiba nevoie de pile si fara sa faca parte din oculta mondiala.
Acesti oameni au reusit, constient sau inconstient sa isi domine viitorul si sa faca imposibilul posibil. O mare parte a acestor oameni au un nivel al gandirii foarte flexibil si vor reprezenta viitorul economic al omenirii. Ei vor aduce economia la un alt nivel, revolutionand finantele mondiale. Acest lucru se intampla deja, chiar daca Oculta Mondiala este mai tot timpul cu un pas inaintea lor.
Dominarea viitorului se va realiza si cu elita noastra intelectuala care va revolutiona tehnologia si care vor aduce noi cunostinte omenirii. Cunostinte care vor schimba dramatic perceptia oamenilor despre Univers si lumea inconjuratoare.
Dominarea viitorului se va realiza cu ajutorul descoperirilor arheologice. Descoperiri care ne vor dezvalui identitatea noastra si ne va face cunoscuta istoria noastra cea adevarata. Prin cunoasterea istoriei noastre noi vom putea intelege misiunea pe care o avem aici pe Pamant... iar aceste descoperiri se fac intr-un ritm ametitor, greu de tinut in frau de Oculta Mondiala.
Dominarea viitorului se va realiza cu ajutorul nostru. A celor, asemnea noua, care scriu articole sau care citesc aceste articole, pentru ca mai apoi sa trimita aceste mesaje tot mai departe.
In acest mod omenirea se va schimba si va fi deveni mult mai atenta cu actiunile si gandurile pe care le nutresc. Astfel devenind o lume mai atenta cu ea insasi si mai constienta de ea, reusind sa isi domine total viitorul, modificandu-l dupa bunul plac. In acest mod se va realiza Marea Translatie.

cititi si: http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-trecerea-la-o-vibratie.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu