joi, 11 iulie 2013

Marea Translatie - Trecerea la o vibratie mai inalta


Episodul 3
Trecerea la o noua era se coreleaza perfect cu perioada in care Soarele ajunge la apogeul sau. Zeci de furtuni solare sunt inregistrate in decursul unui an, in prezent. Furtuni care la prima vedere par inofensive dar care, conform specialistilor, pot cauza anumite neplaceri aparatelor electronice sau chiar pot cauza blocaje informatice.

Particulele emanate de Soare patrund prin organismul uman. Oriunde ne-am ascunde, noi nu ne putem feri de razele puternice ale unei explozii solare. Radiatiile emise de Soare pot chiar modifica ADN-ul uman. In ce sens... inca nu stim cu exactitate.
Cert este ca suntem supusi in acesti ani unui flux energetic ridicat. Omenirea a mai intampinat asemenea probleme si in anii trecuti, cand Soarele si-a mai facut de cap. In acei ani omenirea ori a atins un varf al evolutiei sale ori s-a prabusit sub valtoarea unei calamitati sau razboaie. De cele mai multe ori civilizatiile umane au cazut prada Soarelui buclucas.
Asta ne arata ca oamenii nu prea au reusit sa administreze fluxul energetic crescut. Ramane de vazut ce vom face in prezent. Prezentul pare sa copie istoria iar semnele unei decaderi economice, culturale, spirituale se vad peste tot.
Numai ca de data asta omenirea se afla exact la intersectia dintre ere, ceea ce ne arata ca drumul spre o viata mai buna este mai scurt ca niciodata. Oare care va fi alegerea noastra? Si ce vom deveni in viitor?
Fluxul energetic ridicat care ne da batai de cap in prezent ne poate transporta intr-un alt Univers. Un Univers in care posibilitatile sunt mai ridicate.
Energia Soarelui ne poate modifica ADN-ul si ni-l modifica, cel putin asa sustin cercetatorii. Energia emisa de Soare poate avea efect si asupra moleculei DMT, denumita si molecula spiritului. Aceasta molecula este produsa de catre corpul uman si in cantitate mai mare are efect asupra perceptiei realitatii inconjuratoare.
Drogurile par sa aiba un efect asemanator cu cel al radiatiilor solare stimuland productia de DMT. Dat fiind faptul ca drogurile produc o cantitate mare de celule DMT individul nu poate controla efectul puternic pe care aceste celule le au asupra organismului si asupra realitatii in care individul a patruns.
In cantitate treptata DMT poate avea un efect extraordinar asupra fiecarui individ. Astfel individul va putea sa controleze mai usor efectul produs de DMT si sa isi mareasca treptat frecventa vibratorie.
Un adversar teribil al DMT-ului il reprezinta mass media. Prin stirile negative si neproductive, prin filmele horror, sau de actiune pline de sange si moarte, mass media are parca rolul de a ne plasa intr-o vibratie mai joasa. O vibratie care sa inabuse productia de DMT si sa "ne apere" astfel de Soare.
Dar sa nu uitam ca Soarele respecta un anumit ciclu natural care nu poate sa aiba decat efecte benefice asupra noastra.  La urma urmei suntem copiii Soarelui si ai naturii si nu ai mass mediei. De ce oare ne temem de razele Soarelui prea puternice (care sunt naturale si la care am fost expusi zeci de mii de ani) ca sa ne aparam de ele cu niste creme chimice avand o toxicitate ridicata.
De ce oare ne focalizam atentia asupra TV-ului (plin de crime, violenta si stiri negative) si nu asupra naturii, intrand astfel in contact cu ea. Tabletele, iPod-urile si laptopurile de ultima generatie au parca datoria de a ne sustrage din natura si de a ne face sa uitam ca suntem fiinte naturale.
Evitand natura nu facem decat sa devenim sclavii companiilor de mass media care ne manuieste (prin informatiile lor) ca pe niste papusi de teatru.
Cred ca a venit timpul sa lasam deoparte putin tehnologia (nu sustin ca tehnologia nu ne este de folos dar noi avem tendinta de a exagera) si sa imbratisam mai mult Soarele si natura, caci ei sunt parintii nostri.

cititi si http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu