miercuri, 31 iulie 2013

Miraculos - Puterea dragostei... Video

Întâmplare INCREDIBILĂ în Australia: Ce i-a făcut o mamă propriului bebeluş, la două ore după ce medicii l-au declarat mort (VIDEO)O stire recenta mi-a atras atentia asa ca am considerat necesar sa o public. In stire era vorba despre un eveniment care ar fi trebuit sa fie fericit si care s-a transformat intr-o tragedie. O tragedie care a fost evitata atunci cand dragostea a iesit la iveala.
O mama din Australia a nascut gemeni, o fetita si un baietel, dupa doar 27 de sapatamani de sarcina. Din pacate la nastere baietelul a fost declarat mort. Timp de 20 de minute medicii au incercat sa il resusciteze dar fara rezultat asa ca au renuntat crezand ca nu mai are nici-o sansa.
Doar mama nu a renuntat si si-a luat copilul in brate tinandu-l strans la piept in timp ce ii vorbea. Copilul a petrecut timp de doua ore in bratele celor doi parinti care i-au daruit dragoste.
Spre mirarea tuturor pieptul copilului s-a ridicat, asemenea unui suspin. Dar doctorii le-au explicat parintilor ca aparenta rasuflare a bebelusului era doar un act de reflex. Curand bebelusul a inceput sa respire regulat.
"I-am spus care era numele lui si ca avea o surioara. I-am vorbit despre planurile pe care le aveam pentru el, de-a lungul vietii lui" a spus Katte Ogg, mama copilului.
"L-a scurt timp si-a deschis ochii. A fost un miracol. Apoi si-a miscat mainile si m-a apucat de deget. Doctorii continuau sa-si clatine capetele spunand - Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred" a povestit mama despre aceasta experienta unica in viata ei.
Contactul fizic si dragostea aratata de catre parinti au readus la viata bebelusul care pentru doctori parea un caz pierdut. Acest caz ne arata importanta dragostei asupra fiintei umane si efectul ei asupra sanatatii. Un efect care va trebui sa conteze din ce in ce mai mult in medicina umana.
Nimic nu poate fi mai util in procesul de vindecare decat dragostea. Trebuie doar sa constientizam acest lucru si sa lucram asupra ei.

sursa... http://jurnalul.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu