sâmbătă, 13 iulie 2013

Reincarnarea este posibila sau sunt doar niste coincidente stranii?

7 poze uimitoare ale unor actori celebri care au aflat ca  au trait  in secolul al XIX-lea. John Travolta si Nicolas Cage nu sunt singurii6 poze uimitoare de acum un secol in urma ne fac sa privim termenul de reincarnare dintr-o alta perspectiva. Coincidenta sau nu, in aceste poze apar personaje care par sa semene extrem de mult cu niste mari actori si cantareti ai zilelor noastre.
Nicolas Cage, John Travolta, Matthew McConaughey, Sylvester Stallone, Jay Z sau Daniel Day Lewis par sa mai fi trait acum o suta de ani. Cel putin portretele din fotografii par sa le semene izbitor.
Coincidenta cea mai stranie este cea legata de actorul Daniel Day Lewis care seamana destul de mult cu fostul presedinte american Abraham Lincoln, fapt pentru care l-a si interpretat in ultimul sau film.
Desi pe blogul meu nu prea acord spatii personajelor din showbiz (indiferent daca sunt de la noi din tara sau din strainatate) eu nu cred in coincidente, dar cred in reincarnare, iar aceste poze mi se par extraordinar de fantastice, demne de a fi luate in seama, chiar daca ar putea fi doar simple asemanari.

3 comentarii:

  1. Pe langa reincarnare ar mai fi si o alta teorie: cea a numarului limitat de tipologii (caracteristici, trasaturi umane) si acestea ar fi cam 500 000 pt toata umanitatea (probabil cate 100 000 pentru fiecare rasa). Si exemple avem destule si in viata aceasta, asemanari izbitoare nu neaparat cu oameni din trecut ci chiar intre persoane in viata, fara a avea legaturi de rudenie. Acum lucrez in strainatate si la serviciu am remarcat un coleg care seamana izbitor de mult cu un amic din Romania. Si nu ma refer doar la fizionomie ci si la corp, trasaturi fizice generale, mod de exprimare (fiecare in limba lui desigur dar si asa se simte asemanarea), de gandire, gesticulatie, pana si domeniul de activitate in care lucreaza este acelasi, chiar si hobby-ul... este incredibil, parca ar fi frati gemeni - desi ii separa mai mult de 1500 Km si diferenta de varsta este de vreo 20 de ani - amicul din Romania este cel mai in varsta si era acum 20 de ani (si nu este foarte diferit nici azi) exact cum este acum colegul de la munca...

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu de parere cu anonimul ,deoarece reincarnarea nu implica aceeasi persoana,poti fi femeie sau musca...Sau trebuie ca mult au gresit respectivii incit sa trebuiasca sa aiba pina si aceeasi fizionomie.

    RăspundețiȘtergere