luni, 15 iulie 2013

Teorie bulversanta - Angela Merkel este fiica lui Adolf Hitler!!

hitler MerkelLa o rasfoire mai atenta pe internet nu am putut sa trec cu vederea o stire ( http://www.efemeride.ro/dosarele-stasi-angela-merkel-este-fiica-lui-hitler ) postata de site-ul http://www.efemeride.ro.
In articol se vorbeste despre o noua teorie a conspiratiei ce circula pe internet de ceva timp. Aceasta noua teorie are la baza faptul ca Angela Merkel, vestitul cancelar german, ar fi de fapt fiica odiosului Adolf Hitler. La prima vedere pare o stire socanta. Asta deoarece oamenii chiar cred ca societatea din care facem parte este chiar democratica, iar liderii sunt alesi chiar de ei.
Adevarul este altul, toti liderii din tarile importante sunt pusi doar pe linie genetica. Asa ceva era obisnuit in vechime, unde regii sau imparatii erau numiti doar dupa linia genetica. Macar atunci totul era pe fata. In timp, pentru a da iluzia de democratie, liderii au inceput sa fie alesi in urma unor scrutine electorale.
Dar cei participanti la alegeri in schimb sunt indivizi alesi de dinainte. Asa ca oamenii aleg dintre doi candidati pusi de aceeasi "alianta". Astfel alegerile sunt extrem de usor de falsificat.
Nu stiu daca vedeti, dar intre masurile economice ale lui Traian Basescu sau ale lui Victor Ponta nu prea exista diferente, iar coruptia este cam la acelasi nivel. Adevarat este ca exista un razboi intre aceste clanuri (nu le voi denumi partide politice, pentru ca in realitate nu sunt) asa ca unii dintre cei ajunsi la putere cad "victime" taberei adeverse intrand in puscarie (cu conditii speciale, total diferite de cele ale oamenilor obisnuiti) vreo cateva luni... vezi cazul lui Nastase.
Vreau sa mentionez totusi faptul ca acesti oameni ajung sa fie pedepsiti doar atunci cand faptele lor sunt cu adevarat expuse publicului. Iar incarcerarea lor ar deveni folositoare clanurilor prin faptul ca poate arata oamenilor ca justitia chiar exista (desi e doar de fatada).
In cazul Agelei Merkel lucrurile sunt mai complicate. Conform unor documente secrete STASI (fosta securitate est-germana) aceasta ar fi de fapt fiica surorei Evei Braun... Gretl Braun. Gretl Braun a fost o militanta socialista care facea parte din conducerea Partidului Social Democrat.
Gretl Braun a fost o mama surogat si la interventia doctorului fascist Karl Klauberg, care i-a prelevat si inghetat mai multe mostre de sperma lui Hitler, s-a nascut cancelarul Germaniei din ziua de azi.
Daca ne gandim ca Hitler a fost fiul nelegitim a lui Solomon de Rothschild lucrurile incep sa se clarifice. Astfel ne dam seama ca linia genetica nu a incetat niciodata sa fie "izvorul" principal al liderilor din intreaga lume. Cum Rothschild facea parte din liderii oculti ai planetei de ce liderul acestei mari puteri nu ar fi fost "vita" din neamul sau? Doar afacerile cele mai mari se fac in familie.
Desi pare doar o stire fortata, (si posibil neadevarata) aceasta are rolul de a ne prezenta o particica din "adevarata" realitate, pe care majoritatea oamenilor, in fuga lor permanenta dupa bani si o viata mai comoda, o neglijeaza.
Trebuie sa tinem minte un lucru - politica din ziua de azi nu este ceea ce vedem la TV, adevarurile sunt cu totul altele. Niste adevaruri care daca ar iesi la iveala ar fi extrem de socante. Asa ca aceasta teorie, putin bizara, are toate sansele sa fie adevarata. Sa nu uitam ca adevarul este departe de noi.

2 comentarii:

  1. Asa si trebuie sa fie, ca sa fie minciuna comunitatii europene mai perfida, daca nu a reusit cu forta incearca prin inselaciune sub masca bunelor intentii(deoarece Hitler a fost o marioneta hidoasa care ar fi putut sa fie un om dragut si placut sa picteze sa scrie poezii sa-si foloseasca inteligenta in mod constructiv). Iar ororile razboiului dimpreuna cu dezinformarea intentionata asupra anumitor aspecte(si rusii si nemtii si japonezii si americanii implicati in razboi au facut niste lucruri atroce pentru care ar fi trebuit sa plateasca cu totii, nu numai invinsii) au pregatit terenul pentru noua dominatie. Noi ne plingem sub calcaiul vopsit european,de fapt tensiunile sint mult mai mari in celelate continente. Europa nu va stapini niciodata lumea.China nu va stapini nici ea. Exista un manunchi de oameni fara nationalitate care au interese din cele mai ciudate, cred ca experimentale nici macar banesti-materiale, iar Angelica nu se numara printre ei ea nu e decit o marioneta care viseaza visul tatanelui. Sa-i ia dracu'pe toti.

    RăspundețiȘtergere