marți, 9 iulie 2013

Top Secret - Misterul codurilor ascunse ale savantului roman Henri Coanda

Savantul roman Henri Coanda a fost unul dintre cei mai mari oameni de stiinta pe care Romania i-a avut. Daca nu ar fi fost el probabil ca avioanele cu reactie ar fi intarziat sa apara.
In afara de om de stiinta, Henri Coanda a fost si un mare mistic. Folosindu-se de mintea sa ingenioasa Henri a reusit sa cunoasca misticismul acestei lumi din care facem parte. Asa ca a incercat, la fel ca Brancusi, sa ne lase niste mesaje... evident codificate.
Anul trecut, unul dintre specialistii Asociatiei Henri Coanda, a observat ca, la constructia formei profilului de aripa (sectiunea transversala), Coanda a folosit mai multe forme eliptice. Spre mirarea tuturor s-a constatat ca raportul dintre raza mare si raza mica a elipselor este chiar numarul de aur PHI.
Numarul PHI sau raportul de aur este numarul prin care logica universala se bazeaza. Acest numar il gasim peste tot in natura, fiindca Universul creeaza folosindu-se de raportul de aur. Numarul are valoare de 1.618033.
Astfel se remarca ca Henri Coanda s-a folosit de numarul de aur in dezvoltarea inventiilor sale pentru a lasa astfel mesaje celor din viitor. Mesaje care, atunci cand vor fi decodificate, vor aduce cunoastere intregului popor roman si intregii lumi.

citeste si http://www.dimline.blogspot.ro/2013/05/codurile-secrete-ale-lui-brancusi-din.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu