sâmbătă, 27 iulie 2013

Un specialist militar confirma - Pe Luna exista baze extraterestre!

Alan Carmack este un reporter de investigatii care aduna informatii pentru emisiunea Strange World. Acesta a fost contactat de un domn misterios care i-a dezvaluit un secret extraordinar. Domnul misterios era un veteran al fortelor aeriene americane ce a avut acces la informatii strict confidentiale.
Alan a fost de acord sa nu ii dezvalue numele domnului misterios, dezvaluind doar secretul pe care acesta i l-a impartasit.
Conform lui Alan aceasta este una din declaratiile specialistului american: "Cu aproape treizeci de ani in urma, am fost luat deoaprte de sergentul unitatii mele, care m-a informat ca exista o problema tehnica intr-o zona cu un nivel maxim de securitate al bazei aeriene. La acel moment, toate fortele erau concentrate pentru sprijinirea razboiului din Vietnam. In acel context, misiunea mea era aceea de a ma ocupa de intretinerea unui sistem de fotografiere electronica a unor obiective confidentiale, sistem top secret, recent instalat in cadrul bazei noastre aeriene. Unitatea noastra era condusa de directorul de contrainformatii al SAC, departamentul de comanda tactica aeriana, din cadrul CIA.
Sergentul mi-a spus ca se ivise o problema in cadrul programului Lunar Orbiter, datorata unei imprimante foto electronice, aparent identic cu echipamentele utilizate in camerele obscure ale unitatii noastre. Era primul program Lunar Orbiter, care isi propunea sa surprinda primele fotografii gros plan ale suprafetei Lunii. Aceste fotografii aveau sa fie utilizate mai tarziu pentru alegerea unei locatii adecvate pentru aselenizarea primului echipaj in 1969.  Fiind singurul specialist in revizii electronice cu acces la nivelul de securitate criptologic, o treapta deasupra nivelului top secret, am fost cooptat in proiect pentru a incerca sa rezolv problema. Extrem de incantat de ideea de a putea da o mana de ajutor si poate chiar de a avea ocazia sa vad primele fotografii de aproape ale suprafetei Lunii. Am fost informat cu privire la problemele de securitate, si mi-am pregatit uneltele speciale.
La un moment dat, unul dintre specialistii cu care lucram s-a intors spre mine si mi-a spus cu onestitate: "Stii ca au descoperit o baza pe partea cealalta a Lunii?" Cand l-am intrebat la ce anume se referea, a continuat: "Au descoperit o baza pe Luna!" si, in acelasi timp, mi-a pus discret in fata o fotografie. Era o fotografie "mozaic" a suprafetei Lunii, pe care se vedeau clar un fel de structuri geometrice. Examinand atent imaginea, am observat tot felul de sfere si turnuri. Primul meu gand a fost: "Cui ii apartine baza?", dar imediat m-a izbit adevarul: nu putea apartine nimanui pe acest Pamant.
Nu am zabovit mult asupra fotografiei - am privit-o rapid si m-am indepartat imediat, de teama ca nu cumva sa intre cineva in laborator. Stiam ca primisem un dar neasteptat, accesul la niste informatii care nu erau pentru ochii mei. Din pozitia mea de simplu angajat al aviatiei militare, nu am mai pus alte intrebari si mi-am vazut de treaba, convins in sinea mea ca voi auzi despre aceste lucruri la stiri in urmatoarele zile! Prin urmare, mi-am propus sa fac tot ce imi sta in putinta sa repar aparatul, astfel incat aceste imagini si informatii sa fie vazute si cunoscute de toata lumea!
Am asteptat in zadar sa se difuzeze la stirile de seara reportajul despre cele descoperite pe partea nevazuta a Lunii. Se pare ca aceste baze secrete de pe Luna sunt operate de echipe reunite, formate in cea mai mare parte din oameni de stiinta si tehnicieni din Statele Unite si Rusia. Pe langa americani si rusi, lucreaza aici si echipe din Marea Britanie, Canada, Franta si Australia. Toti acesti specialisti sunt foarte constienti de faptul ca bazele noastre nu sunt singurele pe Luna, aici existand si alte baze, aparent operate de catre extraterestri, doar ca acestia apar si dispar atat de rapid incat este practic imposibil sa le fie studiata activitatea. Marea majoritate a acestor structuri se afla pe partea opusa a Lunii".
Sursa acestui material am gasit-o pe http://www.lovendal.net si imi aduce aminte de toate strategiile guvernului militar de a masca adevaratul motiv al misiunilor pe Luna. Aselenizari regizate sau trecute pe linie moarta dupa cativa ani din motive economice inventate, desi banii pentru razboaiele SUA curgeau garla, toate acesteau au dat senzatie omului de rand ca adevarul le este disponibil.
Acesta declaratii, desi posibil masluite sau chiar false, au rolul de a-mi intari ideea ca Luna este de fapt "capitala politico-militara-administrativa-culturala a Pamantului" pentru ca acolo se ascunde adevarata conducere.
Acei extraterestri de pe Luna cred ca sunt o parte a primilor oameni care au controlat Pamantul acum zeci de mii de ani in urma sau chiar mai mult si care continua sa conduca si in prezent. Cititi http://dimline.blogspot.ro/2013/06/bazele-extraterestre-de-pe-luna-mit-sau.html pentru a va lamuri putin cu privire la parerea mea despre bazele extraterestre de pe Luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu