miercuri, 21 august 2013

Cele 8 legi care te duc catre succes

Succesul este cel la care ravnim cu totii si care este accesat numai de putini dintre noi. Succesul ne face sa devenim persoane importante, ne da valoare in societate si ne poate introduce chiar in cartile de istorie.
Desi au existat oameni care au mutat "munti" din loc pentru a ajunge la succes, acesta parca a continuat sa ii evite. In schimb unii oameni parca au fost facuti pentru succes.
O voce angelica, picioare de "strut" (Usain Bolt), darul de "a sti cu mingea" etc, toate acestea par sa fie drumul sigur spre succes. Dar nu este asa, foarte multi oameni ce detin voci exceptionale inca se straduiesc sa isi plateasca macar facturile sau multi dintre tinerii fotbalisti ce ulterior erau considerati adevarate sperante ajung prin a se chinui in lupta cu viata.
Cert este ca treptele succesului pot fi parcurse in totalitate de oricine, dar pentru asta trebuie sa stim si sa punem in practica 8 reguli de aur.

1. Ai incredere in tine - increderea este esentiala in drumul tau catre succes. Lipsa increderii insemnand practic stationarea in plutonul oamenilor de rand.

2. Distruge regulile - cauta sa respecti doar regulile tale in drumul catre succes dar fara sa deranjezi prea tare celelalte reguli... nu poti ajunge totusi in varf daca nu intri in "hora" impusa de cei dinaintea ta.

3. Nu iti fie frica de esec - frica atrage esecul in sine. Lasa frica in urma, caci nu este un ghid bun catre succes.

4. Ignora scepticismul celorlalti - nu baga pe nimeni in seama care iti poate "darui" din scepticismul si energia negativa a sa. Daca vei baga in seama asemenea indivizi, vei pierde.

5. Munceste pe rupte - munca serioasa este singura modalitate de a te asigura ca actionezi ca la carte in timp ce gandurile tale creeaza cararea catre succes.

6. Vizualizeaza succesul cat mai detaliat - vizualizarea cat mai detaliata a succesului tau va ajuta Universul in indeplinirea visului la care accezi.

7. Doreste-ti asta cu adevarat si fii ambitios - fara dorinta si multa ambitie nimic nu este posibil. Altfel te vei pierde in multime.

8. Da ceva inapoi - Universul iti da totul doar pentru a primi inapoi ceva. Atunci cand primeste ceva inapoi Universul devine constient ca esti deja pe culmile succesului si te va propulsa mai sus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu