sâmbătă, 3 august 2013

De ce nu am fost contactati inca de civilizatii extraterestre - Video

Omenirea se simte singura intr-un imens ocean negru si rece, brazdat din cand in cand de vre-o stea sau galaxie. In tot acest timp ne-am uitat spre cer sa gasim companie. Daca acum mai multi ani in urma ne gandeam ca vom gasi "vecini" pe Luna sau pe Marte timpul pare sa ne spuna ca ne-am inselat. Ba chiar pare sa spuna ca ne-am inselat gandind ca vom gasi vecini chiar si in infinitul Univers.
Dar vecinii exista, iar Neil DeGrasse Tyson, un celebru astrofizician american, ne explica de ce am fost evitati permanent de catre aceste civilizatii, aparent, mai avansate.
In interviul publicat de Business Insider, Tyson ne spune ca oamenii le sunt inferiori locuitorilor altor planete, astfel ca civilizatia noastra nu prea starneste interes din partea lor. "Ma intreb daca nu cumva am fost studiati de unii extraterestri care, dupa ce au observat comportamentul oamenilor, au conchis ca nu exista semne de viata inteligenta pe Terra" a declarat Tyson.
Astrofizicianul este de parere ca oamenii ar putea suferi de pe urma interactiunii cu alte rase extraterestre. "Nu treci pe strada pe langa un vierme si te intrebi la ce se gandeste. Nu, pur si simplu il calci" spune acesta.
Aceasta gandire este prezenta in mai tot mediul academic mondial si ce este mai rau e faptul ca este promovata serios si de mass-media. 
Adevarat este ca omenirea este neinteresata de viata insasi. Asta face ca noi sa nu acordam atentie tuturor fomelor de viata si sa le "calcam pe strada" asa cum ne spune astrofizicianul. Dar o civilizatie evoluata va fi constienta de faptul ca este interconectata cu orice particula a Universului si va acorda atentie maxima oricarei farame de viata. Nimic nu este neimportant. Fiecare particula este centrul Universului si este capabila sa exploreze toata minunatia existentei universale.
In ceea ce priveste civilizatiile extraterestre, noi am fost contactati permanent, istoria adevarata (nemascata de autoritati) ne dovedeste acest lucru. Omenirea se afla acum in stadiul unei copilarii intarziate. Intarziata de dogmele pe care aceasta le-a creat de-a lungul timpului. Dogme care ne fac sa ne temem de necunoscut si in acelasi timp de extraterestri. Teama care este folosita din plin de Oculta Mondiala pentru a intarzia evolutia umana.
O civilizatie extraterestra nu va interactiona masiv cu omenirea daca va sti ca acest fapt va putea duce la extinctia acesteia din urma, cititi http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/cum-vom-trece-peste-socul-venirii.html pentru a vedea de ce. O civilizatie extraterestra, evoluata, va avea toata rabdarea din lume pentru a putea construi o relatie cu omenirea. O relatie care se va realiza treptat si doar prin indivizii care sunt deja pregatiti pentru acest fapt. O relatie care va evolua permanent si care va conecta in primul rand inimile lor cu ale noastre.
Asemenea declaratii, precum cele ale domnului Neil Tyson DeGrasse sunt facute pentru a baga frica in noi si a ne starni suspiciuni cu privire la alte civilizatii extraterestre. In incheiere am sa va dau un sfat... evitati va rog filmele tampe gen Independece Day sau orice film care include entitati extraterestre diabolice. Toate aceste filme sunt extrem de nocive si ce-i mai rau este ca sunt din ce in ce mai dese pe marele si micile noastre ecrane.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu