joi, 15 august 2013

Dovezi despre reincarnare - Misterul copilului cu amintiri din viata anterioara

Reincarnarea este un subiect extrem de sensibil in aceasta societate. Asta si din cauza ca majoritatea oamenilor apartin religiei crestine care nu accepta deloc asemenea varianta. Dogmele rigide si bazate pe frica fata de un iad vesnic, in care nu exista cale de intoarcere, au facut ca aceasta religie sa respinga total varianta reincarnarii.
Site-ul http://cultural.bzi.ro ne prezinta o poveste veche din anul 1930, destul de interesanta, despre o fetita din India. O fetita extrem de speciala, in varsta de patru ani si care se numea Shanti Deva.  Aceasta le-a spus parintilor sai ca intr-o viata anterioara a fost casatorita, a avut trei copii si a trait in satul Muttra. Ea le-a mai spus parintilor ca ultimul sau copil s-a numit Ludgi si ca a murit la nasterea sa.
Parintii sai au fost sensibilizati de povestea fiicei lor asa ca au pornit sa investigheze daca aceasta spune adevarul. Acestia au descoperit ca satul Muttra exista si ca in acel sat a existat o femeie cu numele de Shanti Deva care a avut aceeasi poveste ca personajul descris de fetita.
Interesant este faptul ca odata ajunsa in acel sat, copila a inceput sa vorbeasca dialectul local, ba chiar si-a recunoscut fostul sot si copiii. Dupa aceasta, copila a fost in stare sa povesteasca 24 de intamplari amanuntite despre viata sa anterioara, sotul sau (din viata anterioara) confirmandu-i spusele.
Aceasta povestioara am mai citit-o acum ceva timp in urma dar avand in vedere ca uitasem sursa acestei povesti, cat si detaliile complete ale povestii, nu am publicat-o. Povestea este una extrem de credibila datorita mediatizarii pe care avut-o in acea perioada si care a propulasat-o in ziarele occidentale interbelice si postbelice.
Asemenea poveste nu este singulara, in SUA (unde subiectul reincarnarii este privit mai bine) au fost inregistrate mai multe asemenea intamplari ca sa nu mai vorbim de India, unde in unele zone, copii sunt incurajati sa isi aminteasca parti ale vietilor lor anterioare - cu rezultate extrem de credibile.
Din pacate, dogmele bisericesti si ale acestei societati materialiste blocheaza extrem de mult acest proces (procesul de amintire al vietilor anterioare) care se desfasoara, in marea lui majoritate, in copilarie si care ar putea ajuta la dezvoltarea noastra ca umanitate.

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2012/09/dovada-ca-reincarnarea-exista.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu