vineri, 2 august 2013

Generalul Emil Strainu explica - Catastrofele inregistrate in ultima perioada sunt influentate de Soare


In ultima perioada catastrofele feroviare, rutiere sau aviatice se tin lant. Stim cu totii de tragedia din Muntenegru, sau de tragedia feroviara din Spania si nu numai. Tragediile se petrec in toata lumea dar parca acesti ultimi ani au adus parca mai multe asemenea evenimente nedorite.

Sirul acestor evenimente nedorite ne face sa ne intristam, dar in acelasi timp sa fim curiosi. De ce se intampla toate acestea? Emil Strainu, fost general de brigada si specialist in probleme legate de razboiul geofizic, amenintari neconventionale si asimetrice ne explica cauzele acestor tragedii: "Analizele specialistilor de cel mai inalt nivel stiintific au aratat ca majoritatea celor implicati in asemenea evenimente tragice au avut momente de dereglare cerebrala si distorsionare a simtului realitatii inainte de accidente. Nu au apreciat bine distantele, nu au franat in timp util sau, pur si simplu, nu au vazut ca urmeaza un obstacol. Concluzia a fost ca dereglararea activitatii cerebrale a fost determinata de undele electromagnetice emise de Soare. Se stie ca activitatea solara a crescut continuu din 2010 incoace si a supus Terra unui bombardament din ce in ce mai violent cu unde ultraviolete, unde infrarosii, radioelectromagnetice sau plasma. Pentru cazul de fata, cele mai periculoase sunt undele electromagnetice care bruiaza activitatea celebrala in reprize scurte, de maximum cateva secunde. Acestea stau la originea avalansei de catastrofe din ultimul timp".
Sunt cu totul de acord cu domnul Emil Strainu. Cantitatea uriasa de energie emisa de Soare nu poate fi, cateodata, gestionata corespunzator de catre oameni, mai ales daca mintea acestora este supusa unui stres precum sofatul sau conducerea unui tren sau avion. Aviz soferilor care braveaza pe sosele, caci ei sunt supusi in aceasta perioada unui risc maxim.
Daca sunteti soferi, va sfatuiesc sa calcati mai usor pedala de acceleratie pentru a putea gestiona corespunzator situatiile in trafic, cat si a nivelului energetic crescut.

sursa: http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu