duminică, 18 august 2013

Ipoteza uluitoare - Ceausescu ar fi colaborat cu extraterestrii

Zilele acestea a circulat pe internet o stire uluitoare. Responsabila pentru aceasta stire este publicatia mexicana Zolcalo Saltillo. Acestia au lansat un scenariu socant care il prezinta pe fostul nostru presedinte comunist ca fiind un acolit al extraterestrilor.
Conform acestei publicatii Ceausescu trimitea copii nedoriti extraterestrilor pentru ca acestia sa efectueze experimente pe ei. Serviciile secrete americane ar fi aflat, destul de repede despre aceasta colaborare dubioasa dar nu s-au implicat deloc.
Fostul lider comunist ar fi avut o fascinatie grozava legata de extraterestri asa ca a indraznit sa stabileasca legaturi cu acestia. Pentru crearea acestor legaturi, Ceausescu a folosit copiii ca monede de schimb pentru obtinerea anumitor tehnologii avansate.
Pentru a da credibilitate informatiilor publicate, ziarul mexican Zolcalo are ca sursa un fost agent secret american.
Primul contact a fost stabilit in anul 1977 si a fost realizat in muntii Carpati intr-o zona perfect securizata. Oricine ar fi indraznit sa se apropie de acea zona ar fi primit "in dar" un glont in cap. Unul dintre soldatii romani prezenti in zona de contact extraterestru a dezertat si a devenit agent american, divulgand mai apoi tot ceea ce a vazut in acea noapte si in urmatoarele contacte.
In zona cu pricina ar fi intrat doar Ceausescu, militarii supervizand de la distanta zona de contact, acolo unde se observau "fiinte stranii, extrem de slabe, in costume argintii si cu capete anormale." Dupa moartea lui Ceausescu o parte din copiii luati de extraterestri au fost salvati de "o brigada de salvare" americana. Dar cei mai multi dintre copii isi pierduse mintile din cauza experimentelor la care au fost supusi de catre fiintele extraterestre.
Aceasta poveste obscura, publicata intr-un ziar mexican la fel de obscur, "este cusuta cu ata alba". Nu ma indoiesc ca "preaiubitul nostru fost conducator" ar fi putut contacta anumite entitati extraterestre, asta deoarece acesta a avut acces la anumite "personaje" dotate cu capacitati mediumice extraordinare capabile de a realiza un contact de gradul III. Dar aceasta poveste nu pare credibila, mai ales daca ni se mai "serveste pe tava" ideea ca americanii au salvat o parte din acei copii.
Inainte de a crede asemenea idiotenii stau si ma gandesc ca americanii au facut experimente extrem de infioratoare pe proprii sai cetateni sau chiar copii (cu sau fara colaborarea extraterestrilor). Asa ca ma indoiesc extrem de mult de bunavointa americanilor de a trimite echipe de salvare pentru a recupera copiii orfani de la noi din Romania.
Ceea ce a adus bun acest articol (incerc tot timpul sa vad partea plina a paharului) este faptul ca a pus pe "tapet" o ipoteza pe care romanii nici nu au s-au incumetat sa o vada. O ipoteza care probabil va starni unele cercetari pentru a vedea tot adevarul in acest caz. Sa nu uitam ca adevarul este mai uluitor decat credem.

Un comentariu:

  1. Sa salveze americanii copiii de unde aveau ET vreo pensiune de cercetare in munții Carpati si s-au dus americanii sa se bată cu ei ?hm interesanti americantii astia si sufletisti pe de alta parte.Sau poate făceau ei experimente pe copiii infiați din România după destramarea României din 89 de așa zise familii americane.cine știe ce-0 m-ai fii de săracii copii.ca propaganda pe tv sigur ne zice ca sant ok.mersi Alex. cristii

    RăspundețiȘtergere