joi, 22 august 2013

Maine va avea loc o explozie solara foarte puternica - A avut dreptate Rasputin in profetia sa?

Este al doilea material care il are ca personaj central pe Rasputin din ultimele trei zile. Una din profetiile lui Rasputin pare sa se "conecteze" la evenimentul de maine. Evenimentul de maine se refera de fapt o explozie solara destul de puternica, daca nu chiar cea mai puternica din ultimii ani, care pare sa se suprapuna peste profetia lui Rasputin: "Focul va distruge toate formele de viata de pe Pamant, iar planeta va fi guvernata de o liniste mormantala" intre timp "Mantuitorul ii va consola pe oameni, apoi va urca inapoi in Imparatia Cerurilor".
Aceasta profetie a fost facuta de Rasputin si este prezenta in cartea lui Andrei Brestski numita "100 de profetii ale lui Rasputin".
Adevarat e ca am glumit putin pe seama acestei profetii, dar nu pot sa nu remarc suprapunerea acestei profetii pe evenimentul care va fi maine. Eu consider ca maine va fi o zi foarte importanta, mai importanta decat data de 21.12.2012, care nu avut nicio relevanta.
Maine Soarele o sa ne daruiasca energie... din plin. Nimic nu este intamplator si nici negativ. Nici aceasta profetie nu este intamplatoare chiar daca a fost influentata puternic de vibratia negativa a micului maestru intunecat numit Rasputin.
Cum am mai spus, Rasputin a fost capabil sa isi dezvolte anumite capacitati extrasenzoriale care l-au facut capabil de a "citi" anumite evenimente din viitor. Din pacate vibratia joasa la care se incadra acest individ l-a facut sa vada in mare parte doar evenimentele negative.
In ceea ce priveste evenimentul de maine, acesta i-a oferit o latura extrem de negativa. De altfel nici nu avea cum sa ii confere una pozitiva atata timp cat gandurile sale erau profund negative.
Maine va fi o zi minunata. O zi minunata care ne va aduce un flux energetic crescut si care ar putea avea doar efecte benefice asupra organismului uman. In ceea ce priveste latura negativa a evenimentului de maine (exista totusi si asa ceva), asta depinde doar de noi si vorbim de vibratia la care noi ne vom situa in aceste zile.
Conteaza mult ca starea noastra vibrationala din aceasta perioada si in general sa fie ridicata pentru a ne ajuta sa facem fata fluxului energetic ridicat... mai ales daca suntem soferi sau mecanici de locomotiva, de tramvai sau orice alt tip de conducator. Si nu numai asta, organismul uman va fi mai activ ca de obicei asa ca vibratia pozitiva sau negativa la care ne vom incadra va accelera metabolismul nostru intr-un mod pozitiv sau negativ. Acest lucru fiind extrem de important pentru starea de sanatate pe care o sa o avem in viitor.
Maine o stare de spirit mai ridicata ne va feri de anumite neplaceri cat si de accidente grave. Trebuie sa fim atenti si la activitatea seismica mai ridicata din aceasta perioada. Sa nu uitam ca Soarele si Pamantul sunt doi magneti care la o mica variatie energetica ne-ar putea scutura putin. Asa ca, in unele zone ale Pamantului este posibil sa apara si cateva cutremure. Dar cum spuneam si in celalat material totul depinde doar de noi.

citit si: http://dimline.blogspot.ro/2013/08/profetia-lui-rasputin-luat-in-calcul.html

2 comentarii:

  1. "Maine va avea loc o explozie solara..."
    Explozia solara a avut deja loc, maine se vor resimti efectele

    RăspundețiȘtergere