marți, 6 august 2013

Marea Translatie - Planul ascuns al Ocultei Mondiale

Episodul 6
Oculta Mondiala este un subiect "exotic" si de mare interes in aceasta perioada. Planul sau de a subjuga lumea incita cele mai "infierbantate" minti ale prezentului.
New World Order sau Noua Ordine Mondiala este denumirea data viitoarei lumi in care Oculta Mondiala isi va arata adevarata sa fata. O lume unita sub puterea armelor in care fiecare miscare a noastra va fi urmarita de o adevarata retea de camere video.
Toate aceste previziuni sumbre au rolul de a ne speria si de a ne face sa ne indoim de guvernele care ne conduc. Oare care este scopul lor final? De ce nu se multumesc cu puterea pe care o au deja, care este fenomenala.
FRICA este cuvantul de baza care guverneaza aceasta elita mondiala. Chiar daca nu credeti, elita mondiala are o frica enorma de a nu pierde in viitor statutul pe care il are. Trecerea in alta era si iluminarea mentala a omenirii reprezinta un pericol imens pentru pozitia elitei.
Schimbarea formelor de guvernare si a economiei mondiale ar antrena dupa sine si o decadere a acestei elite. O decadere pe care acestia vor sa o evite cu orice pret. Iar acel pret va fi platit tot de catre noi - oamenii de rand.
Oculta Mondiala este alcatuita din fosti urmasi ai vechilor civilizatii care au existat pe Pamant. Pentru a putea sa isi recunoasca adevarata lor identitate acestia au dezvoltat adevarate ritualuri care i-a ajutat in timp sa isi indeplineasca toate obiectivele.
Favorizata de intrarea omenirii intr-o era neagra si implicit de involutia speciei umane de-a lungul timpului ( cititi http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5504&lang=RO pentru a va lamuri cu privire la involutia umana) aceasta clica de supravietuitori a putut pune stapanire pe o populatie ajunsa la un nivel tehnologic primitiv.
Mostenirea genetica a constituit principalul lor atuu (sangele albastru) in incercarea lor de a domina lumea. Cunoscand legea atractiei, cat si secretele creatiei acestia au reusit sa devina lideri si sa se impuna pe Pamant intr-o perioada relativ scurta.
Regi, imparati, voievozi acestia si-au construit adevarate fratii sau ordine (Ordinul Dragonului caruia ii apartinea si Vlad Dracul zis Tepes - numele derivand chiar din denumirea ordinului) care aveau menirea de a mentine cat de cat unita aceasta clica de-a lungul istorie.
Invocand motive religioase (religii tot de ei inventate) aceasta clica a reusit sa "puna mana" pe adevaratele scoli ale misterelor care formau in vechime adevarati maestri si sa le foloseasca in beneficiul lor.
Constantin cel Mare, 90% din papii catolici, Carol cel Mare, majoritatea imparatilor romani si aproape toti voievozii sau regii pe care lumea i-a avut de-a lungul istoriei au facut parte sau au fost mostenitori de sange ai acestei clici.
Avand cunostinte extrem de avansate cat si acces la tehnologie, aceasta clica a putut sa aiba acces in spatiu mult mai devreme decat noi ne-am fi imaginat. Astfel nimic si nimeni nu le-a putut sta in cale timp de mai multe milenii.
Odata cu dezvoltarea umanitatii aceasta clica si-a intarit rolul de conducatori. Progresul tehnologic, pe care acestia l-au oprit timp de cateva milenii (vezi politica dusa de Biserica Catolica sau chiar Ortodoxa) a luat avant in ultimii ani iar singurul lor mod de a duce acest avant tehnologic in favoarea lor a fost sa il "truncheze".
Tot ceea ce a insemnat tehnologie a fost trecuta pe energie fosila, pentru a reduce din dezvoltarea ei. Imediat, acestia au pus stapanire pe toate zonele bogate in combustibil fosil, astfel toata energia se pastra in mainile lor, taind din elanul dezvoltarii tehnologice. Orice tendinta de a penetra acest sistem impus de elita fiind retezat de la radacina. Radacina care insa a continuat sa "imboboceasca".
Pentru a reusi o indoctrinare cat mai "productiva" acestia au dezvoltat un sistem de manipulare extrem de eficient - mass media. Mass media a avut rolul de a creea o realitate falsa folosind filmele, stirile, reclamele publicitare si sportul.
In toata istoria acestia au cautat sa dezbine populatia folosind principiul concurentei ca fiind cel mai sanatos lucru posibil si care, dupa opinia lor, era singura modalitate de a prospera. Dezbinand populatia, acestia aveau in fata un viitor promitator.
Dar evolutia fireasca si trecerea la o noua era a cam dat putin peste cap aceste idealuri elitiste. Exact "constructiile" lor care urmau sa le asigure o destinatie sigura catre succes par a fi un impediment serios in obiectivul lor.
Biserica care in timp s-a transformat, sub presiunea maselor, a devenit mai permisiva, fiind acum chiar un adversar tenace al acestei clici. Unii mostenitori de sange ai acestei clici, victime si ale ale epurarilor continue (regii sau fostii conducatori inlaturati in timp, pentru a facilita Noua Ordine Mondiala din care face parte si fostul nostru rege Mihai I) au devenit si ei piedici in calea lor, prin simplul fapt ca au refuzat o buna parte de timp sa faca politica lor (vezi greva regala a lui Mihai I si refuzul acestuia de a parasi scaunul regal). Mass media, desi construita cu rol specific de manipulare a reusit sa scoata la iveala, prin intermediul unor reporteri rebeli, multe din planurile acestor "golani".
Si nu in ultimul rand internetul... creat pentru a tine sub control comunicatiile a devenit o adevarata sursa de informatii numai buna de "trezit" masele de oameni adormite. Dupa cum vedeti nimic nu poate opri adevarul sa iasa la suprafata, trebuie doar sa il "detectam" si sa il asimilam, favorizand intrarea catre o noua era si deraind de la calea impusa de Oculta Mondiala. Astfel se face Marea Translatie.

cititi si: http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-convorbirea-globala.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-dominarea-viitorului.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-trecerea-la-o-vibratie.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.htmlNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu