vineri, 9 august 2013

Marea Translatie - Trebuie sa citesti asta!!!


Episodul 7
Oculta Mondiala pregateste un plan sa destabilizeze lumea. Sistemul Big Brother se va dezvolta si va observa fiecare miscare pe care o facem. Reptilienii ii vor ajuta dar se pare ca Fratia Alba Galactica nu ii va lasa sa isi duca planurile pana la capat. Multe de astfel de mesaje observ, din pacate, pe multe din blogurile pe care le rasfoiesc.
Pacat... spun asta deoarece se consuma foarte mult timp pe asemenea idiotenii care nu fac decat sa dezvolte in noi frustari, frica si energie negativa. Aceste materiale au rolul de a fi senzationale pentru a atrage cititori, cu orice pret. Dar nu ajuta cu nimic.
Probabil ca multi dintre cititorii mei doresc ca eu sa postez asemenea materiale in care sa prezint tot felul de conspiratii (observ ca se citesc cel mai mult) cu privire la politica si OZN-uri. Adevarat ca am si prezentat ceva articole, care dupa parerea mea, au fost adevarate conspiratii (am prezentat asemenea articole deoarece cred ca oamenii merita sa cunoasca adevarul inainte de toate). Dar totusi, nu putem sa ne ghidam numai dupa senzational.
Sufletul nostru se "plictiseste", asta deoarece traim o viata anosta - munca - acasa obosit - internet - culcare si iar munca. Desi corpul uman a fost construit pentru miscare Sinele Nostru cauta sa iasa din cotidian asa ca orice stire senzationala are rolul de a mai revigora putin din plictiseala.
Mass media stie acest lucru iar stirile pe care le prezinta au rolul de a fi senzationale. Nu zic, ca senzationalul este rau, conteaza in schimb natura senzationalului. Stirile de la TV sunt extrem de negative si ne influenteaza puternic subconstientul si dezvoltarea personala.
Stirile de la TV si nu numai au rolul de a ne dezbina si de a ne inocula idei diferite despre societate. Prin simplul fapt ca prezinta faptele unor oameni bolnavi, care au nevoie de ajutor (toti criminalii, sau violatorii sunt niste oameni suferinzi care au nevoie de ajutor nu de persecutii si ura) acestia ne starnesc niste simtaminte puternic negative la adresa acestora. Prin ura noastra fata de criminali si violatori noi ne dezbinam. Spun asta deoarece noi suntem UNU, iar fiecare criminal sau violator reprezinta doar o parte bolnava a Sinelui Nostru. Dezbinandu-ne astfel, elita nu face decat sa ne cucereasca.
Nu stiu daca ati observat dar acum ceva ani in urma au fost postate pe YouTube cateva filmulete in care erau prezentati liderii acestei lumi facand anumite ritualuri in fata unui mare foc. In fata celui foc, acestia scoteau anumite sunete si pareau sa fi intrat in transa.
Nu stiu cat de reale sunt aceste filmulete dar stiu un lucru - Oculta Mondiala este unita si actioneaza ca unu. Au un singur scop - sa ne cucereasca deplin.
Starea noastra ca umanitate este total diferita. Suntem dezbinati ca natiuni, tari, ca fani ai unei echipe sau jucator, ca pozitie sociala si ca scop. Fiecare din noi isi are propriul scop. Iar scopul major al fiecaruia (90% din noi) este sa capete o pozitie sociala mai buna pentru a avea acces astfel la o situatie financiara mai buna.
Starea noastra, este falimentara, asta deoarece actionam haotic - fiecare pentru el. Dar in schimb ne dorim cu totii altceva. Ne dorim o societate mai buna. Ei bine, nu o sa avem niciodata o societate mai buna daca vom actiona la fel. Trebuie sa ne schimbam putin optica si sa cautam senzationalul la noi in interior.
Lumea se va schimba atunci cand noi toti vom avea un scop comun care se va intersecta si va avea putere. Gandurile vor capata o putere enorma daca sunt comune, iar daca vom si actiona la unison va fi si mai bine - nimic si nimeni nu ne va opri.
Ce ne dorim?... in primul rand ne dorim adevarul caci el ne va elibera de toate dogmele pe care societatea le-a creat de-a lungul istoriei. Mai apoi ne dorim un alt sistem politic care sa ne permita un trai mai bun si mai adecvat fericirii. Asta deoarece trebuie sa fim fericiti si sa traim viata savurand-o. Fericirea ne va schimba total starea noastra si ne va propulsa intr-un alt nivel vibrational.
Cum sa facem asta?... va rog sa va imaginati o societate in care totul este unit. O societate a fericirii in care adevarul este mai presus de tot. O societate in care munca va deveni doar o modalitate de a ne umple timpul cu ceva (contrar spuselor multora, munca va deveni mai rentabila doar facuta din placere si nu din obligatia de a ne intretine).
O societate in care nu vor mai exista reguli (asta deoarece singurele reguli vor fi cele ale sufletului nostru), nu vor mai exista granite, nu vor mai exista natiuni. Sportul nu va mai fi doar spectacol si concurenta (asta ii va rani pe multi dintre infocatii fani ai fotbalului nostru) va fi doar o modalitate de a ne intretine sanatatea. Spun asta deoarece sportul pe care il vedem la TV are rolul de a ne dezbina si nu e in favoarea noastra. Priviti doar ce se intampla la unele meciuri de fotbal - batai si injuraturi.
Dupa ce va veti imagina aceste lucruri puneti-va pe treaba si actionati. Actionati asa cum puteti voi si o sa vedeti ca rezultatele o sa apara. 

2 comentarii:

  1. "Utopic"dar adevarat...felicitari pentru echilibru!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Visez de mult timp sa traiesc intr-o asemenea societate si de fapt sunt multi oameni pe toata planeta care au infiintat si traiesc in mici comunitati de genul acesta.Probabil acesta este un inceput.Pentru asta omul trebuie sa fie OM adica trebuie sa uitam si sa eliminam definitiv toate apucaturile negative;inselat,mintit,lauda de sine,egoism etc si sa le inlocuim cu smerenie,altruism,sa constentizam ca toti suntem in Universul acesta doar niste furnici care existam doar prin voia lui Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere