luni, 12 august 2013

Marea Translatiei - Penetrarea zidurilor secretomaniei

Episodul 8
Daca vom studia cu atentie toate proiectele secrete in care au fost implicate SUA vom vedea imediat si lungul sir al tradatorilor. Tradatori, care conform guvernelor americane, nu isi merita locul in societate si care ar trebui sa isi ispaseasca pedeapsa de a isi trada propria tara.
Unii dintre cei mai cunoscuti tradatori ai zilelor noastre sunt Bob Lazar, Julian Assange si Edward Snowden si nu numai. Acesti trei tradatori au scos insa la iveala secrete socante parca menite sa ii faca pe oameni indoielnici in ceea ce priveste guvernele lor.
Guvernele lumii intotdeauna au "pozat" in rolul de "parinti intelegatori" care fac orice pentru a avea grija de oamenii sai. Realitatea, penetrata de acesti "tradatori" a parut insa a fi cu totul diferita. Secretele iesite la iveala au aratat ca guvernele parazitau, practic, societatile pe care le conduceau, prin diferite programe ultrasecrete.
A mai iesit la iveala faptul ca guvernele lasa societatea in intuneric total, nedezvaluind nimic din descoperirile epocale care s-au facut de-a lungul timpului. Si nu numai asta, pentru a nu isi pierde locul de conducator, guvernele isi permit sa ne controleze total.
Ultima mare descoperire a aratat ca guvernele conducatoare nu sunt cele prezentate la TV, ceea ce a tulburat mult din perceptia pe care oamenii le-au avut in ceea ce priveste elita mondiala.
Odata cu trecerea timpului Oculta Mondiala si-a diversificat modalitatea de a cenzura anumite adevaruri si de a manipula cat mai eficient masele de oameni. Proiectele pe care acestia le-au demarat au devenit mai vaste si mai complexe in acelasi timp, implicand un numar mai mare de agenti. Fiecare agent urma sa aiba propria misiune, primind informatii diferite de cele ale celorlalti agenti, special pentru a nu afla ce se intampla cu colegul sau de "banca" in munca pe care acesta din urma o presta.
Aceasta modalitate a barat practic penetrarea zidurilor secretomaniei. Daca un agent detinea niste adevaruri legate de vreun contact extraterestru si ar fi devenit tradator, acesta, totusi, nu ar fi putut sa demonstreze acest eveniment deoarece nu ar fi detinut toate informatiile necesare. Restul informatiilor le-ar fi detinut colegul sau.
La ce nu s-au gandit cei din elita (sau poate au anticipat dar nu au avut cum sa actioneze) a fost faptul ca multi agenti, la aflarea adevarului, ar ramane pur si simplu traumatizati si si-ar spune "ofurile" altui coleg care sa il inteleaga. Acest fapt a facut ca multi dintre eventualii tradatori sa fie prinsi inainte de a deschide gura, deoarece printre agentii secreti au fost plasate anumite "cartite" cu rolul de a "citi" din gandurile agentilor.
Problema cea mai mare au reprezentat-o si o reprezinta si in continuare - "bisericutele". Agentii sunt oameni ca noi, isi fac prieteni si isi impartasesc opiniile. Astfel acestia au acces la informatii complete, venite de la colegii lor, ceea ce ii face sa vada "tabloul complet".
Vazand "tabloul complet" al acestor conspiratii monstruoase, acestia ajung sa tradeze. De fapt, aleg sa isi tradeze guvernul, alegand sa NU isi tradeze semenii. Iar asemenea tradari par sa fie din ce in ce mai multe, asta si datorita mediatizarii acestor fapte.
Fara sa vrea, mass media lupta impotriva propriilor propietari prin simplul fapt ca mediatizeaza asemenea fapte, starnind si alti agenti care stau in expectativa. Adevarurile (multe din ele partiale) ies la iveala prin gura agentilor precum Bob Lazar sau Edward Snowden.
Astfel se dovedeste ca oricat de mult se straduieste Oculta Mondiala sa pastreze intacte zidurile secretomaniei acestea tot se "crapa" si produc "curent". Un "curent" care se poate intensifica in viitor si inlatura acesti paraziti care reprezinta Oculta Mondiala. Astfel se face Marea Translatie.

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-trebuie-sa-citesti-asta.html
           http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-planul-ascuns-al.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-convorbirea-globala.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-dominarea-viitorului.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-trecerea-la-o-vibratie.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
           http://www.dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu