vineri, 16 august 2013

Misterul intalnirii de gradul III din adancurile Ocenului Arctic prezentat de Animal Planet - Video

Dogonii din Africa ne povesteau despre zeii lor care veneau din adancurile marilor si al oceanelor, dupa ce in prealabil au calatorit de pe o planeta din preajma stelei Sirius. Acestia aveau o infatisare bizara, chiar una destul de neplacuta la vedere, dar invataturile pe care le-au preluat de la zei i-au facut pe acestia sa ii venereze pe necunoscuti. In cele din urma zeii au plecat dar le-au promis dogonilor ca se vor intoarce.
Adevarat este ca dogonii dispun de o cantitate imensa de cunostinte extrem de avansate despre Cosmos si fizica cuantica, cunostinte care, conform oamenilor de stiinta, printr-un miracol "a ajuns" la ei.
De curand canalul TV Animal Planet a prezentat un documentar despre un corp straniu gasit in Oceanul Arctic. Acest corp parea a fi a unei sirene. Sirena ce, straniu, semana cu descrierile date de dogoni.
Imediat, dupa difuzarea acestui documentar, telefoanele acestui post TV s-au "inrosit" de la apelurile insistente ale telespectatorilor in cautare de senzational. In film este prezentata, destul de clar si o intalnire de gradul III intre o fiinta asemanatoare sirenelor dogone si un submarin condus de geologul marin Torsten Schmidt.
Datorita fluxului mare de apeluri, cei de la Animal Planet au simtit necesar sa lamureasca problema. Conform lui Charlie Foley, producatorul executiv al acestui show, emisiunile se bazeaza pe realitate dar mai sunt si emisiuni care se bazeaza pe mituri si legende.
Administratia Nationala a Oceanelor din SUA  a comentat printr-un reprezentat ceea ce s-a intamplat dupa ce documentarul a fost vizualizat: "Ne-au sunat mii de oameni care ne spuneau "Sirenele chiar exista. Le-am vazut pe Animal Planet". Oamenii ne cereau sa le oferim si lor dovezile stiintifice ca sirenele chiar exista, insa din modul in care sunt prezentate lucrurile la televizor, este foarte greu sa iti dai seama care este adevarul si care este fictiunea" .
Desi documentarul a fost considerat ca fiind 100% fictiune, ma intreb de ce totusi a fost prezentat ca adevarat si nu a fost specificat faptul ca e fictiune. Adevarat ca multe dintre documentarele de pe Animal Planet sunt facute dupa anumite mituri si legende dar nu ne sunt prezentate ca descoperiri sau adevaruri.
Scopul acestui documentar este foarte straniu, asta deoarece cei de la Animal Planet si-au stirbit tare din credibilitate cand au declarat ca cele prezentate in documentar nu sunt reale. Totusi ma intreb... de ce si-au riscat credibilitatea facand acest documentar si prezentandu-l ca fiind adevarat - pentru ca mai apoi sa recunoasca, sub presiune ca este o fictiune.
Aceasta intrebare pe care mi-o pun nu pare sa isi gaseasca un raspuns logic ceea ce ma face sa gandesc ca cei de la Animal Planet ne-au aratat  cu adevarat o mare descoperire sau ne pregatesc de ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu