marți, 13 august 2013

Trei mari profetii despre intoarcerea extraterestrilor

Miturile ne spun ca acum cateva zeci de mii de ani in urma zeii se aflau pe Pamant interactionand direct cu oamenii. Erau conducatori, aveau propriile regatele lor si construiau edificii enorme. In ziua de azi termenul de "zei" a disparut inlocuit fiind cu "extraterestru" - un termen mai popular si mai logic.
Daca tot au existat extraterestri acum zeci de mii de ani in urma, unde au disparut? Daca totusi nu vom sti unde au disparut poate vom sti cand vor aparea si ce se va intampla in acel moment.
In articolul de azi am sa va arat cateva dintre cele mai celebre profetii legate de "iminenta" sosire a extraterestrilor.

 Prima profetie este gasita in cartea sfanta mayasa Chilam Balam din Tizimin: "In ultimele zile ale nenorocirii, in ultimele zile ale celui de-al 13-lea Katun in al 4-lea Ahau, sfarsitul lumii va veni. Atunci am sa va povestesc cuvintele adevaratilor zei, dar doar atunci cand se vor intoarce. Si "Al Noualea" se va ridica din suferinta si pacat. Cand peste marea intunecata se va ridica un potir de foc, atunci va fi ziua in care va disparea fructul uscat".
Acest extras ne arata ca zeii vor cobora pe Pamant cand lumea va decade iar ei vor fi salvatorii nostri. Vizita lor va fi anuntata de o lumina pe cer care va fi vizibila cu ochiul liber.

Sumerienii ne spun si ei despre intoarcerea zeilor in pasajele lor: "Toate caile de acces de pe Pamant cat si din cer au fost inchise spre Nibiru. Toti intrebau despre ele, dar nimeni nu mai avea voie sa le cunoasca. Nibiru este planeta lui Marduk si datorita zeilor din ceruri este vizibila cu ochiul liber. Nibiru asteapta punctul de cotitura. Ceilalti sustin ca doar cel care traverseaza mijlocul Marii Tiamat poate ajunge sa intre in Nibiru. Odata ajuns acolo nu trebuie sa uite ca locul stelelor de pe cer trebuie sa ramana neschimbat".
Conform acestui text Nibiru este o planeta, dar si o nava spatiala si doar cei initiati sau privilegiati vor putea sa o vada. Intr-o zi aceasta planeta se va apropia de Pamant, dar acea data nu se va cunoaste (apropo de multele tampenii care s-au zis despre venirea acestei planete in jurul anului 2012).

Ultima profetie apartine tribului african Dogon. Acestia ne vorbesc despre "zeii apelor" sau Nommos "cei care iti dau apa". Zeii Nommos au o infatisare bizara si sunt jumatate om jumatate peste... probabil sunt sirenele din vechime si au venit de pe o planeta indepartata ce orbiteaza in jurul lui Sirius. Ei se vor intoarce si vor aduce pacea vesnica pe Pamant.
Nu stiu daca se vor indeplini aceste profetii, sa nu uitam ca viitorul se afla in mintile si actiunile noastre. Profetiile nu sunt decat o varianta a viitorului, nimic mai mult. Depinde de noi sa decidem daca suntem sau nu pregatiti de un contact extraterestru. Cert este ca extraterestrii din aceste profetii au intentii bune.

sursa: http://www.efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu