sâmbătă, 31 august 2013

Neale Donald Walsch - Tu esti Cel Ce Decide

     "Dumnezeu este ceea ce spui ca este Dumnezeu. Iubirea este ceea ce spui ca este iubirea. Adevarul este ceea ce spui ca este adevarul. Niciun lucru nu are un alt inteles decat acela pe care i-l dai tu.
     Dar poti trai intr-o astfel de lume, o lume fara lucruri Absolute? Fiindca intr-o astfel de lume Tu esti Cel Ce Determina. Intr-o astfel de lume Tu esti Cel Ce Decide. Intr-o astfel de lume Tu esti Cel Ce Declara.
     Intr-o astfel de imparatie, tu esti Creatorul.
     Aceasta este Imparatia Cerurilor. Nu este o imparatie in care totul a fost deja decis pentru tine, ci este o imparatie in care tu trebuie sa decizi despre totul. Aceasta este cu adevarat "raiul". Nu este o imparatie in care sa premaresti pe altcineva, ci o imparatie in care sa te consideri pe tine insuti rege.
     Ai putea rezista intr-o astfel de imparatie? Ai putea indura faptul de-a te socoti pe tine insusti nu ca pe Cel Mai Neinsemnat dintre cei Neinsemnati, ci ca pe Cel Mai Mare?
     Ti se pare un sacrilegiu numai si folosirea unei astfel de expresii care sa Te descrie? Ei bine, iata Vestea Cea Buna: esti inclus, si nu exclus, din definirea si descrierea Celui Mai Mare."

fragment preluat din cartea: "Singurul lucru care conteaza", cartea 2 din seria "Conversatii cu omenirea" de Neale Donald Walsch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu