marți, 20 august 2013

Profetia lui Rasputin a luat in calcul data de 23 august 2013

Rasputin a fost probabil cea mai controversata persoana din Rusia tarista inainte de Primul Razboi Mondial. Calugarul Rasputin a fost una dintre persoanele de incredere a familiei tariste influentand multe dintre deciziile tarului. Moartea sa a fost cruda, dar si extrem de controversata (la fel ca si personalitatea sa). A fost otravit, impuscat, dar si inecat, murind extrem de greu. Acest personaj s-a agatat puternic de viata dandu-i cu greu drumul.
Pe langa faptul ca a fost extrem de influent in politica Rusiei tariste Rasputin a fost si un profet de exceptie. A reusit sa profeteasca caderea Rusiei tariste si inceputul comunismului, dar si caderea comunismului. O ultima profetie ne trimite cu gandul la sfarsitul lumii cel profetit de mii de profeti de "carton".
Rasputin ne spune ca pe 23 august anul curent "Focul va distruge toate formele de viata de pe Pamant, iar planeta va fi guvernata de o liniste mormantala". Inainte de marele cataclism Iisus Hristos va cobora pe Pamant pentru a-i avertiza pe oameni de ceea ce urmeaza: "Mantuitorul ii va consola pe oameni, apoi va urca inapoi in Imparatia Cerurilor" scrie Andrei Brestski in cartea sa , "100 de profetii ale lui Rasputin".
Rasputin a fost un om cu o incredere mare de sine asa ca si-a descoperit o parte a capacitatilor extresenzoriale de care dispun toti oamenii de altfel. Dar  a fost o persoana malefica, un mic maestru negru, fiind capabil de orice pentru a obtine ceea ce isi dorea.
Fiind o persoana malefica evident ca si profetiile sale au avut acelasi caracter. La fel precum multi alti profeti, energia negativa i-a intunecat capacitatile sale profetice devenind extrem de subiectiv in redactarea lor. O parte a profetiilor sale care s-au intersectat cu vibratia lumii foarte joasa s-au indeplinit restul fiind doar vorbe in vant.
Dupa cum vedeti Iisus inca nu coborat din Ceruri, probabil ca Statia Spatiala Internationala l-a impiedicat putin. Dar e naspa faptul ca astfel nu putem fi avertizati. Cert e ca pe 23 august nu se va intampla nimic... gresesc, chiar se va intampla... voi scrie un alt articol.
Am glumit putin pe seama acestui fapt (consider ca glumele sunt singurele modalitati de a baga in seama acest tip de profetii) dar (o repet din nou) ma deranjeaza extrem de mult prezenta acestor tipuri de profetii care parca se inmultesc in cadrul stirile din mass media. Asa ca am simtit nevoia de a comenta aceasta stire si de a clarifica putin acest aspect.
Sa nu uitati asta, viitorul depinde doar de noi, nu bagati in seama nici o alta profetie, mai ales daca este de natura negativa.

Un comentariu:

  1. Profetiile credibile sunt cele lasate de IiSUS HRISTOS in cartea lui Daniel si Apocalipsa lui Ioan...Inainte de a veni iiSUS sa-si ia Biserica LUI , pe credinciosii Lui....satana va veni pe pamînt dîndu-se IiSus Hristos....pe un Car Mare ..la apus in America..Multa lume va fi amagita..!

    RăspundețiȘtergere