duminică, 4 august 2013

Secretul suprem, a lui David Icke

“ Tot ce exista are un substrat energetic sonor (vibratoriu). Atunci cand gandim sau simţim, noi emitem unde  nergetice care modifica prin rezonanţa campul din jur, facandu-l sa vibreze pe acelasi nivel de frecvenţa. Aceste unde reprezinta sunete care nu pot fi percepute de auzul uman. Nici o forma nu poate exista fara un sunet corespondent.Sunetul este cel care transforma materia in forma. Fiecare schimbare a sunetului conduce la o schimbare corespunzatoare a structurilor geometrice. Fenomenul este similar celui care genereaza formarea cercurilor concentrice ale orbitelor planetare in jurul soarelui.

Sistemul solar este el insusi o creaţie a sunetului, la fel ca tot ceea ce exista in creaţie.
La inceput a fost Cuvantul, iar Cuvantul era… un sunet.
Punerea in rezonanţa a corpului si organelor cu sunetele lor corespondente permite vindecarea acestora. O boala nu inseamna altceva decat o stare de dizarmonie a starii naturale de vibraţie a organismului, generata de gandurile si sentimentele noastre dezechilibrate, care altereaza vibraţia originala a corpului. Asa se explica de ce stresul emoţional poate conduce la imbolnavire. Lucrurile sunt cat se poate de simple. Corpurile noastre sunt ele insele produse de anumite energii, iar daca mintea noastra ar fi suficient de puternica pentru a modifica aceste energii formatoare,
corpul nostru si-ar putea schimba forma sau ar putea disparea complet din aceasta dimensiune. Acesta este fenomenul numit schimbarea formei. Nu este vorba de un miracol, ci de un fapt stiinţific, de o lege naturala a creaţiei, care explica, intre altele..."
Consider, ca ar fi intelept, ca macar de acum incolo sa incepem sa fim mai atenti la ce emitem in eter, prin ceea ce gandim, scriem, vorbim si facem.

extras din cartea "Secretul suprem" de David Icke

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu