marți, 27 august 2013

Top Secret - Zonele cele mai vizitate de OZN-uri

Extraterestrii ne solicita curiozitatea la maxim. De unde vin, de ce vin si pe unde circula cel mai des? Daca la primele intrebari inca nu s-a gasit inca un raspuns clar, la ultima intrebare lucrurile sunt insa cat se poate de clare. Atat de clare incat guvernele acelor tari si-au luat masuri speciale pentru a repera sau chiar contacta asemenea vehicule necunoscute.
Iata lista cu cele mai frecventate zone:

1. Nordul Norvegiei - aceasta zona este una extrem de vizata de vanatorii de OZN-uri. Nu este vorba doar de o zona sau oras ci de tot nordul Norvergiei care surprinde tot timpul cu luminile bizare ce se observa in tot timpul anului.

2. Area 51 din SUA - aceasta zona este deja arhicunoscuta publicului din intreaga lume. Zilnic, aici sunt observate OZN-uri ce circula cu viteze extraordinare si care, conform zvonurilor, ar fi de fapt opera oamenilor de stiinta care lucreaza in acea baza.
3. San Luis Valley, Colorado, SUA - situata in sud-vestul statului Colorado aceasta zona starneste un imens interes cautatorilor de fenomene paranormale. Aici se pot observa OZN-uri dar si alte fenomene inca necunoscute oamenilor, precum fantome, animale bizare sau chiar oameni zburatori. Asa cum ne-am obisnuit in zona respectiva exista si o mare baza militara. O baza militara care a fost "plantata" cu un scop anume - studierea si contactarea acestor fenomene.4. Mina Wenceslas, Polonia - aceasta zona situata in sud-vestul Poloniei a fost in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial o arie interesanta in care exista o baza ultrasecreta nazista si in care se derula un program de propulsie pentru OZN-urile naziste. Nazistii lucrau la o nava interdimensionala ce era cunoscuta drept "Clopotul" si care daca ar fi fost terminata la timp ar fi inclinat soarta razboiului in favoarea Germaniei. Zona a ramas si in prezent foarte interesanta datorita "traficului" intens de OZN-uri.


5. Padurea Hoia Baciu din judetul Cluj - este o zona in care putem observa o sumedenie de fenomene necunoscute noua, de la OZN-uri pana la entitati si sfere de energie. Zona merita cercetata serios.6. Archuleta Mesa, New Mexico - este zona de interes maxim a SUA. Anexata cu forta din cadrul statului mexican, aceasta zona are un specific extrem de interesant. Desi stearpa, in marea ei majoritatea, zona respectiva a starnit la maxim interesul SUA si imediat dupa ce a fost ocupata, o baza militara a si fost "plantata" in zona. Muntele Dulce, New Mexico, conform unor zvonuri destul de credibile, gazduieste peste 50.000 de extraterestri, asemanatori reptilelor, care, avand aprobarea guvernului american, fac experimente asupra oamenilor.

7. Triunghiul M, Rusia - asezata langa Muntii Ural din Rusia aceasta zona a fost denumita "Raiul pe Pamant". Aici au fost raportate foarte multe OZN-uri dar si fenomene paranormale precum entitati, sfere energetice sau animale bizare. Oamenii care au vizitat acel loc au declarat ca la plecare s-au simtit mult mai bine din punct de vedere fizic, cat si psihic. Unii sustin ca au reusit chiar sa se vindece de pe urma unor boli extrem de grave.

8. Triunghiul Falkirk, Scotia - conform specialistilor teritoriul Scotiei este cel mai vizitat de extreterestri de pe intreg Pamantul. Capela Rosslyn este punctul culminant al Scotiei. Fiind legata de cavalerii templieri, capela respectiva pare sa fie un "focar" de evenimente paranormale. Ce e curios e ca in interiorul bisericii se gasesc o sumedenie de simboluri care ne trimit cu gandul la simbolistica holistica, dar si la fizica cuantica. Asta ne dovedeste ca cei care au construit acel edificiu au fost constienti de importanta acelei zone cat si de adevarurile universale, asa ca le-au condificat sub forma de simboluri.

9. Mica Vale a raului Zab, Irak - este o zona extrem de delicata de pe teritoriul statului irakian. Aici OZN-urile par sa fie la ele acasa. Zona respectiva, se spune, ca ar fi echivalentul Ariei 51 de pe teritoriul SUA. In acel perimetru, conform unor zvonuri, armata irakiana a gasit resturile unei farfurii zburatoare prabusite. Tehnologia gasita fiind studiata de armata irakiana.

10. Mosia Rudloe Manor, Marea Britanie - sub acea mosie a fost construit un mic oras, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, special pentru a ascunde avioanele de lupta de bombardamentele naziste. In acea zona, OZN-urile se pot vedea extrem de frecvent. Ce este foarte ciudat e faptul ca in apropiere se gaseste celebrul Stonehenge.

11. Aksai Chin, Himalaya, China - aflata la granita dintre China si India zona suscita un interes extrem din partea cultului tibetan dar si din partea guvernului chnez. In aceasta zona se presupune ca ar exista o baza chineza in subteran, ceea ce nu ar fi o coincidenta. Oamenii din acea zona raporteaza in permanenta prezenta OZN-urilor dar si a altor fenomene bizare. OZN-urile sunt prezente pana si in folcorul acelor localnici dar si in desenele copiilor, ceea ce ne demonstreaza importanta acestui fenomen.


12. Pine Gap, Australia - situata in centrul geografic al Australiei, aceasta zona este una extrem de fierbinte. In perioada cat Australia a fost parte a imperiului colonial Britanic, zona respectiva a fost impanzita cu baze militare britanice. In prezent, aici, americanii fac legea - NSA controleaza cea mai noua flota de sateliti spion. Aici sunt vazute o sumedenie de OZN-uri, dar au fost raportate si interactiuni intre extraterestri si personalul uman din interiorul bazelor ce se afla acolo.

Materialul acesta a fost inspirat de o stire de pe site-ul http://www.ziarulevenimentul.ro , la care am adaugat anumite cunostinte pe care le am si eu despre aceste zone. Am mai adaugat si eu trei zone, dintre care, una romanesca, pentru ca acestea nu trebuiau sa lipseasca din "peisaj" datorita fenomenelor care se produc in acele areale.
Am considerat ca util sa prezint aceste zone, asta deoarece sunt foarte importante iar oamenii le ignora. Isi mai amintesc de ele doar cand subiectul extraterestrilor este pus pe "tapet". Este extrem de important ca oamenii sa le acorde o importanta majora si sa calatoreasca pentru a lua contact cu acele zone.
Energia acelor areale este extrem de mare dar si benefica pentru oameni. Iar cu cat vom cerceta acele zone mai mult cu atat vom cunoaste mai mult. In acest moment doar armata controleaza spatiile respective si cred ca este momentul sa le "revendicam".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu