vineri, 27 septembrie 2013

Cercetatorii au descoperit gauri negre in interiorul oceanelor - Video

Oamenii de ştiinţă cred că au găsit trăsături specifice găurilor negre în sudul Oceanului AtlanticGaurile negre sunt niste mari enigme pentru cercetatori. Ele exista si sunt vizibile in tot Universul. O gaura neagra se gaseste chiar in Calea Lactee nu foarte departe de sistemul nostru solar (nu foarte departe in termeni astronomici).
Astronomii inca nu stiu ce reprezinta gaurile negre ele fiind inca un mare mister. Un mister care se adanceste cu fiecare descoperire pe care acestia o fac.
De curand cercetatorii au gasit formatiuni pe Pamant si mai exact in oceane asemanatoare cu gaurile negre din Univers.
Conform cercetatorilor de la ETH Zurich si de la Universitatea din Miami s-au gasit vartejuri de apa in oceane care, matematic, sunt echivalente cu misterioasele gauri negre din spatiu. Vartejurile de apa sunt atat de bine inconjurate de cai de apa circulare incat nimic din ceea ce este prins in ele nu scapa.
Proprietatile acestor vartejuri de apa par sa fie aceleasi cu cele ale unor gauri negre. Gaurile negre atrag orice gasesc in calea lor, pana si lumina cade prada acestor gauri ciudate. Ciudat este ca aceste vartejuri de apa par sa se inmulteasca si nu se stie de ce se intampla asa ceva.
Savantii mai cred ca "gaurile negre" din oceane pot ameliora impactul negativ al topirii calotei glaciare (desi ultimele cercetari au aratat ca temperatura globala are tendinta sa se raceasca.. http://dimline.blogspot.ro/2013/09/dilema-globala-ne-temem-de-incalzirea.html ).
Prin studiul acestor vartejuri de apa se spera deslusirea misterelor gaurilor negre din spatiu.
Inainte de a incerca sa desluseasca misterul gaurilor negre ar trebui totusi sa asculte si parerea cercetatorului Nassim Haramein. Pana mai ieri considerat un om de stiinta neconventional, Nassim Haramein pare sa fie un cercetator cu mult inaintea timpului sau.
Un cercetator care a deslusit faptul ca gaurile negre stau la originea vietii si sunt prezente peste tot in Univers, chiar si pe Pamant si in interiorul fiecarei fiinte vii. Acesta a mai spus ca gaurile negre sunt adevarate "autostrazi" interdimensionale si ca au fost folosite in trecut dar sunt folosite si in prezent de entitati extraterestre care trec dintr-o dimensiune in alta.
Asa ca noua descoperire nu reprezinta o noutate pentru cei care au studiat teoriile lui Nassim Haramein. Dar, cum spunea si acesta intr-unul dintre conferintele lui - adevarul iese la iveala mai rapid decat am crede noi.

sursa: http://www.descopera.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu