miercuri, 4 septembrie 2013

Channelling - comunicarea cu extraterestrii - Video

Ne aflam intr-un moment de cotitura pentru rasa umana. Totul se afla intr-o acceleratie continua, iar noi parca pierdem lupta cu timpul. Inventiile si inovatiile fac lumea in care traim sa fie o necunoscuta chiar pentru viitorul apropiat.
Economia este la rascruce si ea. Criza economica pare sa nu aiba sfarsit si asta datorita sistemului capitalist total eronat, bazat pe credite fara acoperire care se transforma in adevarate "bule" ce mai apoi se sparg ducand la haos financiar.
Invatamantul este si el la capat de linie. Elevii par sa nu isi mai bata capul cu cartea.
Spiritualitatea bazata in continuare pe religii dogmatice si de "tabla" pare sa inceapa sa rasufle prin adevarurile care ies la iveala, dar miile de gandiri religioase, credinte si secte ce se inventeaza in permanenta fac ca individul actual sa fie confuz. Ce mai, societatea este in colaps total.
Toata aceasta perioada, pentru omenire, este ca un strigat mut dupa ajutor. Iar raspunsul a venit uluitor de repede.
Conform unor indivizi extrem de inteligenti, extraterestrii ne-au raspuns la strigatul nostru dupa ajutor, prin intermediul lor, bineinteles. Acestia afirma ca pot comunica cu extraterestrii sau cel putin doar cu o rasa.
La prima vedere cei care considera ca fac channelling (adica comunica cu entitati extraterestre) par a fi niste infractori care se bazeaza pe naivitatea noastra. Acestia tin adevarate prelegeri sau simpozioane in care isi demonstreaza capacitatile extrasenzoriale de comunicare cu alte fiinte din Univers.
Discursurile lor sunt extrem de inteligent construite si se bazeaza pe principii ezoterice adevarate. Cunostintele lor par sa fie destul de vaste si ne dezvaluie o capacitate oratorica iesita din comun. Sunt capabili sa dea raspuns la orice intrebare in asa fel incat sa nu incalce celebra "Lege a Atractiei".
Unul dintre cei mai faimosi "extraterestri" care comunica prin intermediul unui om este Bashar. Cred ca multa lume il cunoaste pe acest "extraterestru" care de fapt reprezinta un urmas de al nostru din viitor venit aici pentru a ajuta rasa umana sa depaseasca marea schimbare prin care trece.
Dispunand de o capacitate oratorica iesita din comun Bashar pare a gasi raspunsul potrivit la tot. Este extrem de prompt, gandeste repede si vorbeste repede. Detine tot ceea ce un extraterestru are nevoie (daca e sa ne luam dupa sutele de declaratii cu privire la extraterestri, acestia comunica mental inoculand o cantitate imensa de informatii) asa ca pare destul de credibil.
Bashar este unul dintre cei care fac channelling si care intre timp a rezistat pe "piata", multi dintre acestia pierzand lupta cu adevarul. Daca nu ma insel Bashar tine prelegeri de inainte de anii 1990, fiind unul dintre veteranii din domeniu.
Dupa parerea mea, extraterestrii comunica cu noi - direct si indirect. Comunicarea indirecta este facuta la nivel mare prin forme geometrice realizate, in marea lor majoritate, in lanurile de grau. Da, celebrele lanuri de grau care contin forme geometrice extrem de complexe "desenate" pe suprafete mari de teren. Aceste forme geometrice apar, in general, dupa fenomene meteorologice extreme - furtuni puternice, uragane sau chiar dupa eruptii vulcanice (Islanda, Japonia sau Mexic fiind tarile in care au aparut asemenea cercuri in lanurile de grau imediat dupa niste eruptii vulcanice).
Cum faptul ca nici-un individ nu ar indrazni sa "deseneze" in aceste lanuri, de marimi apreciabile, cu uraganul langa el si cu lava la picioare gandirea logica ne spune ca "desenatorul" ar putea altcineva. Altcineva, capabil sa ignore forta fenomenelor meteorologice si a vulcanilor "nervosi".
Comunicarea directa este reprezentata de fenomenul channelling care se deruleaza prin intermediul unor indivizi "posedati" de anumite entitati extraterestre. Desi, la inceput, aceasta comunicare este la nivel mic in timp mesajele au sansa sa prinda mult mai mult la public decat mesajele indirecte.
O gramada de maestri din trecut ne-au transmis prin viu grai mesaje ce veneau de dincolo de noi. Mesaje, care mai apoi, au devenit adevarate ideologii, transformand societatea umana de la radacina.
Mai mult ca sigur acest tip de comunicare exista si azi, asta datorita faptului ca Universul nu a incetat niciodata sa comunice cu noi (Universul comunica cu noi permanent prin Sinele nostru, dar dogmele preluate de-a lungul vietii ne fac surzi la "vocea Sa" si orbi la coincidentele stranii din viata noastra).
Daca noi nu ii auzim vocea rasunand in inima noastra atunci Universul ne vorbeste direct prin maestrii care exista pe acest Pamant, dar si prin "canalele de convorbire extraterestra" create de anumiti indivizi foarte speciali. Sa nu uitam ca extraterestrii reprezinta Universul (ca si noi de altfel) asa ca ei si-au luat in serios calitatea de mesageri asa ca doresc sa ne imparta informatii pretioase.
Problema este ca printre acesti indivizi speciali s-au infiltrat si infractori, dar si indivizi anume pusi pentru a nauci "putin" populatia. Partea buna in acest caz este ca selectarea celor care fac channelling este destul de usoara - trebuie doar sa fii atent la mesajele pe care acestia le trimit si la fluxul de informatii. Si nu numai asta, trebuie sa fii atent si la pretentiile pe care "mesagerii" le au la discutiile lor - pretul biletelor este una dintre cele mai graitoare dovezi in acest sens, cu cat este mai scump si mai avid dupa bani mesagerul cu atat este mai fals (de multe ori banii pe care "mesagerii" ii strang ii pot ajuta pe acestia in anumite proiecte dar ii si ajuta sa traiasca - au nevoie de mancare).
Felul cum prezinta aceste informatii conteaza si el extrem de mult, desi unii mesageri falsi pot imita la perfectie modalitatea de expunere a mesajelor adevarate. Pana la urma tot inima si Sinele nostru pus la treaba ne poate da raspunsul perfect, totul este doar sa il cauti.
Un comentariu:

  1. L-am descoperit pe Bashar acum cateva luni shi sunt foarte uimit de adevarul mesajelor sale. Ash dori sa discut cu altcineva care are cunoshtintze despre metafizica lui Bashar. Adresa mea de email este Gabriel.motoc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere