miercuri, 18 septembrie 2013

Dalai Lama - Extraterestrii ne vor vizita. Momentul va fi infricosator pentru multi locuitori ai planetei... Video

Dalai Lama este unul dintre marii lideri spirituali ai planetei. Un lider care pare sa fie mai aproape de cum ar trebui sa fie un lider spiritual adevarat. Flexibil si foarte comunicativ, Dalai Lama, este, probabil, cel mai "deschis" lider spiritual al momentului.
Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, sa le vorbeasca studentilor despre "Responsabilitatea Universala", acesta a atins un subiect extrem de delicat pentru un lider spiritual - extraterestrii (in afara de Dalai Lama nici-un alt mare lider spiritual nu a mai vorbit atat de deschis despre acest subiect - problema extraterestra fiind evitata de mai toti marii lideri spirituali).
Despre problema extraterestra, Dalai Lama a tinut sa lamureasca un aspect destul de dezbatut in ultima vreme. "Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.", ne-a spus Dalai Lama.
Ce este interesant in acest discurs este faptul ca Dalai Lama a incercat sa sublinieze asemanarile dintre umanitate si extraterestri, punand astfel accentul pe uniunea noastra cosmica.
Desi a fost criticat si suspectat a fi spion chiar, Dalai Lama se dovedeste a fi singurul mare lider spiritual capabil sa vorbeasca deschis si la obiect, fara ocolisuri acoperite de dogme religioase. Asa ca trebuie sa respectam acest lucru.

sursa: http://www.yoda.ro4 comentarii:

 1. nu e singurul lider care a vorbit despre extraterestri

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E singurul mare lider spiritual... si cand ma refer la marii lideri spirituali ma refer la cei de catolici, ortodocsi, budisti, islamisti, evrei si sintoisti, astea sunt cele mai mari organizatii religioase.
   E adevarat ca au mai fost lideri spirituali care au vorbit despre extraterestri dar nu asa de mari si nu cu o influenta asa de mare.

   Ștergere
 2. dalai lama, un impostor, si unul international, nu are nimic de-a face cu budismul, ci doar cu averea si puterea personala. adica ,un escroc.

  RăspundețiȘtergere
 3. ceva in jurul nostru exuista,nu-l poti face impostor pana nu-l cunosti prietene

  RăspundețiȘtergere