joi, 12 septembrie 2013

Descoperire senzationala - Constructie extraterestra antica asezata pe varful unui munte din China

Recent, o fotografie captata de un satelit a dezvaluit o constructie fenomenala. Situata in interiorul Muntilor  Baygong-Shan constructia pare sa fie de origine paranormala. Constructia, in forma de piramida, prezinta mai multe tuburi de metal care conduc catre interiorul stancii.
Dupa ce a fost "vizitata" de arheologi, au fost prelevate mostre de la fata locului care mai apoi au fost studiate in laborator. Rezultatele au fost socante. Constructia este atat de veche incat pare imposibil sa fie facuta de mana omului, deoarece oamenii din acele timpuri nu aveau la indemana resursele si materialele necesare pentru a o construi.
Cercetatorii de la organizatia Atlas Obscura considera ca piramida construita din roca si fier a fost "ridicata" de extraterestri. "Tuburile de fier, al caror diametru variaza de la cativa milimetri, pana la 40 de centimetri, nu au fost asezate la intamplare, ci intr-o ordine anume. Tevile care penetreaza roca sunt infipte foarte adanc, si este imposibil ca oamenii care au trait in acea perioada sa fi avut materiale pentru a fora in stanca", spun reprezentantii Atlas Obscura.
Aceasta descoperire este una exceptionala, dar ca de obicei, stirea este prezentata destul de sumar fara a bate la ochi prea mult  pentru ca importanta ei sa fie diminuata si sa fie uitata cat mai repede (pun pariu ca mass media va prezenta mult mai multe detalii despre un iminent razboi inutil in Siria si despre meciul pierdut de Romania in fata Turciei - ca doar razboiul si sportul sunt mai importante decat originea noastra).
Desi ultimii ani au abundat in descoperiri extrem de importante numai bune pentru a clarifica istoria omenirii acestea au fost uitate dezarmant de usor. Istoricii nici nu le baga in seama (de fapt istoricii nici nu vor sa bage in seama complexitatea piramidelor si afirma si in acest moment ca au fost construite cu ajutorul franghiilor si a uneltelor de cupru) si continua sa mearga pe teoriile lor lipsite de logica si extrem de rigide.
Sper, totusi, ca oamenii sa nu uite asemenea descoperiri si sa tina cont de ele pentru a a-si face o idee cat mai apropiata de importanta si fascinanta istorie reala a omenirii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu