duminică, 8 septembrie 2013

Emil Strainu - Meteoritul cazut in Rusia a fost trimis spre Terra de un OZN... Video

Meteoritul cazut in Rusia a starnit multe controverse in lumea stiintifica. Pe langa faptul ca nu a fost reperat la timp, meteoritul pare sa fi fost distrus in timp ce "ateriza". O garnizoana militara din regiune a afirmat ca ei au fost cei care au trimis un proiectil spre meteorit, dar inregistrarile facute anterior par sa ne spune altceva.
La sfarsitul lunii august oficialitatile ruse au trimis un comunicat destul de bizar. Acestea au anuntat ca meteoritul care a cazut in zona Celiabinsk a fost deviat catre Terra de "ceva" neindentificat.
Imediat dupa explozia cauzata de caderea acestui meteorit in zona respectiva a inceput o adevarata vanatoare a bucatilor apartinand meteoritului cu pricina. Astfel au fost gasite destule bucati apartinand meteoritului buclucas, fiind imediat supuse cercetarii.
Rezultatul cercetarilor a fost unul uluitor. Conform cercetatorilor rusi meteoritul a suferit un proces de fuziune deosebit de intens, care s-ar fi datorat unei coliziuni cu un alt corp ceresc neindentificat."Aproape sigur a existat o coliziune intre meteoritul de la Celiabinsk si un alt corp, in Sistemul Solar", a declarat la sfarsitul lunii august, Victor Sarighin, cercetator la Institutul de Geologie si Mineralogie din Novsibirsk. Ciocnirea care s-a produs in spatiul cosmic a impins acel meteorit catre Pamant (trebuie sa subliniez faptul ca in spatiul cosmic coliziunile sunt extrem de rare).
Conform specialistului in razboi geofizic, amenintari neconventionale si asimetrice, Emil Strainu, impactul unui meteorit mai mare cu un OZN sau chiar cu doua a avut menirea de a salva Pamantul dar care din greseala a trimis o bucata din imensul meteorit spre Pamant.
"Specialistii apreciaza ca, in acest caz, nu poate fi vorba decat de o interventie din partea unei civilizatii extraterestre care ne are in grija" a declarat generalul Emil Strainu pentru libertatea.ro .
Bucata care totusi a ajuns pe Pamant a explodat in aer, fiind distrusa, conform declaratiilor unui capitan militar al unei garnizoane din zona respectiva, de un proiectil trimis de la sol. Filmarile, in schimb, ne arata ca un obiect neindentificat ar fi fost la originea deflagratiei intentionate a meteoritului ce urma sa atinga solul.
Cum am mai spus si in primul meu articol despre meteoritul cu pricina http://dimline.blogspot.ro/2013/02/cometa-2012-da14-trebuia-sa-ciocneasca.html, obiectul cosmic ar fi fost chiar o bucata din vestita cometa 2012DA14 care a trecut suspect de aproape de Pamant acum ceva timp in urma (explozia acelei comete a adus de fapt o "ploaie de meteoriti", deasupra Pamantului fiind inregistrate caderea a mai multor fragmente cosmice - "ploaia de meteoriti" suprapunandu-se perfect peste evenimentul cauzat de trecerea cometei 2012DA14).
Pericolul acelei comete a fost stiut de liderii marilor puteri care in acea perioada au vizitat "fortat" buncarele pe care le detin. Asa cum am spus si in acel articol, acesta ar fost unul din motivele pentru care elitele au construit imensele bucare si in care au adapostit cantitati mari de alimente.
Dar cum noi nu suntem singuri si cineva ne are in permanenta grija acest pericol, imens de altfel, a trecut pe langa noi ca si cum nici n-ar fi fost.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu